GATEBIL PÅ PLASS PÅ ELMIA!

I god påsketradisjon er Bilsport Performance og Custom Motor Show i gang. Sitter du fortsatt hjemme og sløver i sofaen, er det enda ikke for sent å ta turen til Sverige.

Messa holder åpent lør, søn og mandag fra 10:00 alle dager. Elmia består av fire store haller i tillegg er det kjøring utendørs med blant annet drifting.

GATEBIL er selvsagt på plass og skal sørge for at du får de oppdateringene du trenger. Vi vil komme med stort bildegalleri, video og reportasjer over helgen. Vi har i tillegg GATEBIL-stand som er plassert i hall B med Joachim Waagaards splitter nye driftebil, BMW 4-serie og Kenneth Alms extreme VW Scriocco. Ta gjerne turen bortom oss!

_CAM6108 copy
Kenneth Alm finpusser Sciroccoen før årets sesong går i gang.

_CAM6278 copy
I enden av hall B, finner du et stort antall biler med stance. Hele området har fått navnet “Current fifteen”, hvor man finner alt som er årets trender, og her er det breie hjul og senk som gjelder. Gled deg til neste oppdatering fra oss, vi har masse bilder av disse bilene!

_CAM6067 copy
Lukas Kooz har i kjent stil bygget nytt i år også. Denne gangen med temaet Robocop. Vi kommer tilbake med flere bilder av bilen som hadde premiere i dag.

_CAM5988
Volvo 240 fyller 40 år, og det må selvsagt markeres i Sverige. Er du Volvo frelst, ja da er årets messe absolutt noe for deg. Her finner du en haug med 240’er alt fra dragster til showcar. Magnus Opsahl fra Norge (til venstre i bildet) er en av dem som fikk være med på markeringen med sin flotte 245.

_CAM6381 copyI hall A finner du kanskje Sveriges mest omtalte Opel Manta som tok fyr i fjor. Nå er den gjenoppstått og minst like pen som før! Bilen finner du på Bilcity Superbikes sin stand.

Følg med! 

STORT BILDEGALLERI, OG REPORTASJER KOMMER OVER HELGEN! 

SLIK KOMMER DU TIL ELMIA MESSESENTER I JÖNKÖPING
Jönköping ligger helt sør i den store innsjøen Vättern. Fra Svinesund kjører du E6 til Gøteborg og følger skilt videre mot Borås, og derifra til Jönköping. I Jönköping ser du skilting mot Elmia messesenter. Ca. 3 timer kjøring fra Svinesund/ riksgrensen.

940_bilsportshow2015_01

PRISER (i Svenske kroner):
Inngang voksne: Fredag til Søndag, kr. 260,-. Mandag kr. 200,-
Inngang ungdom fra 8 til 15 år: Fredag til søndag, kr 160,-. Mandag kr. 100,-.
Barn under 8 år gratis i følge med voksne.

MER OM BILSPORT MOTORSHOW 2015:
www.custommotorshow.se

LINKER TIL ARTIKLER:
Gatebil på Bilsport Motorshow 2014 del 1
Gatebil på Bilsport Motorshow 2014 del 2
Gatebil på Bilsport Motorshow 2014 del 3
Norske biler som deltok på Bilsport Motorshow 2014