GATEBIL PROFIL: Kenneth Moen #71

Kenneth Moen (f.1979) er fra Akershus og jobber som salgsteknikker for Billakkspesialisten. Samboer og en sønn.
De fleste kjenner han som en av våre store stjerner i drifting, hvor han blant annet kjører i Formula Drift serien i USA. I 2015 endte han som nummer 11.sammenlagt.

NY I EXTREME: I 2016 legger Kenneth om på stilen på Gatebil-festivalene, i år blir det deltagelse i GATEBIL Extreme i Lamborghini Gallardo GT3 FL2. Han har fått muligheten til å kjøre for teamet “Team Brian James Trailers”, hvor Radni Molhampour er teamsjef.
I teamet vil også Trond Garberg kjøre i Radni’s forrige Lamborghini.
– Vi sikter på top 3 i årets serie og gleder oss enormt til sesong åpning på Vålerbanen i Mai. Stor takk til Radni som går virkelig inn 100% for at vi skal få til en bra sesong!

LØPSBILEN: Lamborghinien er en ekte GT3 racerbil, som har kjørt runde på runde i de tyske seriene, ADAC GT Masters og Blanchpain i 2011-2015.

ENDRINGER I 2016:

Etter bilen kom til Norge er det ikke gjort store justeringer, men noe letting og renovering. Bilen er også testkjørt på Silverstone i England våren 2016 med god hjelp av Appleby Engineering. Her fikk Kenneth også sitte på med testføreren James Appleby for instruksjoner.

Mer info/bilder kommer…

SJEKK UT ALLE EXTREME PROFILER HER. 

kenneth moen11

IMG_1527-coffe

_CAM4377 copy