TV 2 Gatebil – Masse breisladd og blårøyk i nye episoder.

Nå er endelig 4 nye episoder klare med TV 2 sin serie om Gatebil. Denne gangen blir det ekstra mye breisladd, blårøyk og drifting. Alle episidene TV 2 har laget kan du se gratis på Tv2.no og på betalingskanalen TV 2 Sumo.

LINK: Se alle episodene gratis her.

AASBØ PÅ MANTORP –
I den første episoden følger vi Fredric Aasbø som er på Gatebil på Mantorp Park i Sverige for å prøve å finne tilbake selvtilliten og god-følelsen. For etter en fantastisk start på årets sesongen i Formula Drift og VM i drifting, har han nå mistet sammenlagtledelsen etter flere grove feil. Fredric bruker derfor helgen på Gatebil til å trene, spesielt på å ligge tett på andre biler i masse røyk. I episoden får vi også se masse annet fra Gatebil på Mantorp Park i Sverige juni 2015.

tv2_017
LINK: Se episoden her.

BREISLADDEN PÅ MANTORP –
I den andre episoden skal vi få se hvordan det gikk i ‘Breisladden’ på Mantorp Park i juni. På alle Gatebil festivaler er et breisladdkonkuranse, og konkurransen på Mantorp er kanskje den aller vanskeligste. Fredric Aasbø vant i både 2013 og 2014, men i 2015 fikk han ekstra tøff motstand.

tv2_018
LINK: Se episoden her.

VM I BREISLADD RUDSKOGEN –
I denne episoden skal vi til Gatebil på Rudskogen i juli og VM i breisladd. Her skal vi følge en av verdens beste i RallyCross Andreas Bakkerud, en av Petter Solberg sine argeste konkurrenter. Bakkerud har lyst til å være med i konkurransen og får hjelp av drifting-proff Kenneth Moen til å lære seg en ganske annerledes kjørestil enn hva han er vant til.

tv2_019
LINK: Se episoden her.

DRIFTINGSKOLEN –
I den siste episoden blir det driftingskole med Fredric Aasbø. Verdens beste drifter forteller om hva drifting egentlig er, hva trengs for å kjøre drifting, og hvordan gjør man. Se og lær!

tv2_020
LINK: Se episoden her.

LINK: Her er alle Gatebil datoer for 2016.

– – – – – –