Granlund vant GDS R2 kvalifisering foran Helstad!

59 biler deltok i kvalifiseringen i runde 2 av Gatebil Drift Series på Mantorp Park, og aller best var en av de største svenske favorittene, Alexander Granlund med 86 poeng. Men bare ett poeng bak var Odd-Helge Helstad fra Norge, som også ble nummer 2 på kvalifiseringen til GDS runde 1 på Gatebil Vålerbanen siste helg i mai.

Her ser du top 5, og under finner du linker til top 32 og stige. Top 32 kjøres fredag kl 20:00 og top 16 lørdag til samme tid.

1: Alexander Granlund, Sverige 86p
2: Odd-Helge Helstad, Norge 85p
3: Fredrik Sjödin, Sverige 84p
4: Teemu Peltola, Finland 82p
5: Tor Arne Kvia, Norge 80p

LINK: Her er komplett resultatliste top 32 liste

LINK: Her ser du top 32 stige.

LINK: Se flere bilder fra Gatebil Mantorp juni 2017


Formula Drift dommer Ryan Langteigne fra Canada er med som dommer også i Gatebil Drift Series. På bildet leser han opp navnene på alle som kvalifiserte til top 32.


Vinneren av kvalet har stor tro på Svensk seier på Mantorp! – Den her helgen skal de svenske førerne slå de norske, sa Alexander Granlund till Gatebil / Tv2 sitt filmteam. I top 32 møter Granlund nummer 32 på kval, Linus Joensuu.


Odd-Helge Helstad kvalifiserte på 2. plass, akkurat som i runde 1 på Vålerbanen siste helg i mai. I top 32 blir det helnorsk duell når Helstad møter Joakim Johnsen


Joakim Johnsen, tidligere vinner av ‘Breisladden’ på her på Mantorp, fikk endelig kjørt sin helt nybygde bil for aller første gang på Mantorp, og klarte akkurat å kvalifisere seg inn på top 32. Vi gleder oss til å se om han kan klare å klatre seg videre i sin BMW M3. Første utfordring er Odd-Helge Helstad som kvalifiserte som nummer 2.


Nedtur for GDS 1 vinner! Kim Sønergaard vant første løp i Gatebil Drift Series på Vålerbanen. Her på Mantorp gikk det ikke like bra. På treningen fikk han trøbbel med en opplagringen til mellomakselen, og klarte akkurat å få fikset bilen til kvalifiseringen. På første kval-run var han på utsiden av banen og dekket løsnet fra felgen. Det er ikke lov å bytte hjul mellom run 1 og 2, så Kim endte dessverre opp med 0 poeng og ingen plass i top 32.

Trykk på plakaten og les alt om Gatebil på Mantorp 16-18 juni.