Bildegalleri Mantorp juni 2017

Her finner du hundrevis av bilder fra Gatebil på Mantorp Park i Sverige juni 2017.

Torsdag 15.juni åpnet portene for årets første festival på Mantorp Park. Dagen gikk til trening og kvalifisering i runde 2 av Gatebil Drift Series med hele 59 biler til start. En av dem som kom til Mantorp med helt nybygd bil var Joakim Johnsen fra Østfold. Bilen fikk sin ilddåp på trening, og bare med få runder bak rattet fikk han kvalifisert seg inn på en 31.plass. Dette lover bra for resten av helgen!

 Resultater fra kvalifisering i GDS runde #2, finner du HER.
Topp 3:
1: Alexander Granlund, Sverige 86p
2: Odd-Helge Helstad, Norge 85p
3: Fredrik Sjödin, Sverige 84p

 Campen åpnet torsdag klokken 08:00, og den fylles opp med feststemte folk fra flere land som gleder seg til å få med seg alt som skjer på banen og på Aftertrack party i løpet av helgen.

 Resultater fra Gatebil Time Attack finner du HER.
1: Kai Roger Bakken, Norge. 1:16.870
2: Robin Jonasson, Sverige. 1:19.334
3: Eivind Bekkeli, Norge. 1:19.800

 Eivind Bekkeli vant overlegent under søndagens Gatebil Extreme Mad-Croc løp. Resultatliste og mer info vil komme.

 100 førere var oppe tidlig søndags morgen for å delta i den klassiske breisladd kvalifiseringen klokken 09:00. Det var en fin mix av førere fra hobbynivå til profesjonelle driftere som fikk vist seg frem i karusellen. De 20 beste gikk videre til en finale som ble kjørt senere på søndagen. Til slutt var det Axel hjalte (3.pl), Kenneth Moen (2.pl) og Fredric Aasbø (1.pl) som fikk entre pallen som de aller beste på Mantorp denne helgen.