GDS r3 – løpsinformasjon

Da nærmer det seg runde 3 av totalt 4 i Gatebil Drift Series 2017 på Rudskogen Motorpark den 8-10 september (GDS 7-9 sept). Over 80 førere er forhåndspåmeldt, men vi antar at ikke så mange stiller til start. De som derimot har meldt seg på og ikke skal delta må gi beskjed til Gatebil snarest. Kontaktinfo nederst i artikkelen. Om du ikke har meldt deg på, kan du registrere deg ved å trykke på den nederste linken.

I GDS R3 inngår både NM og SM. For NM er det siste og avgjørende løp, mens SM har sin års-finale i GDS R4 på Gatebil Mantorp 22-24 september.

I GDS er det Svenske Mikael Johansson i Volvo 242 som leder foran Odd-Helge Helstad (NOR) og Christian Bakkerud (NOR). Odd-Helge leder også NM foran Bakkerud og Petter Eriksen er nummer 3. SM ledes av Pawel Korpulinski i BMW 1M, foran Jim Olofsson i BMW E30. GDS-leder Mikael Johansson er SM nummer 3. Komplette resultatlister finner du i linkene under.

I den øverste linken finner du tidsprogram og all info du trenger for å delta i løpet. Sjekk også ut tilleggsregler og konkurranseregler.

Gatebil og NMK Solør ønsker alle deltakere hjertelig velkommen til konkurransen. Må den beste vinne!:)

LINK: Løpsinformasjon GDS R3 Rudskogen 7-10 sept.

LINK: Tilleggsregler Gatebil Drift Series, Norsk

LINK: Tilläggsregler, Svensk versjon

LINK: Konkurranseregler

LINK: Stillingen sammenlagt GDS

LINK: Stillingen sammenlagt SM i drifting.

LINK: Stillingen sammenlagt NM i drifting.

LINK: Forrhåndskjøp billetter.

LINK: Registrer deg som deltaker.

Har du spørsmål eller skal du melde fra at du ikke stiller til start? Kontakt Hans Jørgen hos Gatebil på hja@gatebil.no, eller ring han på (+47) 915 95 257 (mellom kl. 09:00 og 16:00).

Trykk på plakaten for mer info om festivalen: