THROWBACK TO THE GOOD OLD TIMES

Det dukket i dag opp et bilde på Facebook, fra Powerdrift på Gardermoen i 2009, et bilde som vekker gamle minner for mang en Gatebil-entusiast. Her ser vi nemlig tre av de aller største Gatebil-profilene som unge, lovende utøvere, før drifting ble kommersielt, i hvert fall for disse guttas vedkommende. I den forbindelse, legg merke til at ingen av gutta har en eneste logo på dressen (med unntak av produsenten av kjøreutstyret).

Tor-Anders Ringnes (fra venstre), Kenneth Moen og Fredric Aasbø. Foto: Haukhes´s Photography.

– Se her ja! Jeg husker ikke hvem som vant men det var gode tider, bekrefter Fredric.

– Jeg husker det der! Kommer aldri til å glemme den dagen da jeg sto der sammen med Kenneth og Fredric. Husker spesielt at jeg måtte se på de hva de gjorde, siden jeg aldri hadde kommet så langt opp før. Spesiell dag og gode minner, skriver Tor-Anders i en kommentar til bildet.

– Dette var min aller første pallplass i drifting-konkurranse, kommenterer Tor-Anders i dag.

Dette vekker altså gode minner også hos utøverne selv.

Bildet er, nærmere bestemt, fra Powerdrift og runde 2, som ble kjørt på Gardermoen i juni 2009. Her kom Fredric på førsteplass, Kenneth på andre og Tor-Anders på tredje, bare 10 poeng bak Kenneth.

Det var forøvrig Kenneth som vant sammenlagt denne sesongen, med Fredric på tredje og Tor-Anders på niende. For spesielt interesserte kan det være artig å ta en titt på den fullstendige resultatlista fra Powerdrift i 2009, for her er det nemlig flere kjente navn fra dagens resultatlister på Gatebil.

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil hovedpartner også i 2019:

Datoer Gatebil 2019 >>