HETT PÅ FØRSTE DAG PÅ GATEBIL-FESTIVALEN, RUDSKOGEN!

Fredag 11 juli: GATEBIL-festivalen på Rudskogen er godt i gang! Banetiden er over for i dag og nå er det Aftertrack som står for tur utover kvelden!

Kjapp oppsummering fra dagen i dag: Stekende sol, mange nye og gamle sjåfører og masse fete stands. Særlig mange spennende biler fra utlandet har funnet veien til Rakkestad kommune i Østfold. Er du fortsatt hjemme, er det bare å ta turen hit lørdag. For de med utstillingsbiler, er det lørdagen som er den store dagen. De feteste bilene blir belønnet med pokaler på slutten av dagen. MØT OPP I GOD TID for å få bilen din bedømt!

_CST6770 copy


Den nye broen er offisielt åpnet, og ble flittig brukt av publikum. Aldri før har det vært lettere å ta seg over til “Kollen”. Her er det både kiosk og knallbra utsikt til store deler av banen. Her får man se andre sider av baneområdet man ikke klarer å se fra depot. Absolutt verdt å ta seg en tur over hit.
TIPS! Husk å ta med deg godt med vann å drikke i solsteken, samt en solstol.

_CAM1970 copy
Det er mange som har “premierevisning” på bilene sine denne helgen. Kenneth Alm er blant dem som stiller med rykende ferskt bilbygg. En VW Scirocco med 4×4, med motor fra den forrige bilen.
– Sciroccoen er dessverre ikke helt feilfri på første testkjøring, det mangler noen hundre hester, samt at styringen er litt ute på tur, men vi skal skru og se på løsninger utover kvelden, slik at vi kan gjøre en innsats under kvalifisering i VM i breisladd.

_CAM1814 copy
Husk å få tak i et gromt eksemplar av GATEBIL Spy+ solbrille! Kommer i begrenset opplag!
Kan kjøpes i GATEBIL shopen, Gundersen Motorsport eller hos SPY+ standen.

_CST6888 copy
Team Yellow er en av mange store team som tar turen. Ta deg en rusletur i nye depoet og hils på sjåfører og biler. Her er Raymond Gardan i Nissan S14,5 i fullt driv i karusellen.

_CST6592 copy
Time Attack løp 3/5 denne sesongen gikk av fredag ettermiddag. Kanskje ikke uventet, vant Vidar Frogner foran Tommy Schønberg (#2) og Christer Gislerud (33). Det var hele 41 Extremebiler som deltok. Mer om helgens løp kommer i egen oppdatering over helgen med resultatlister.

_CST6924 copy
Et stort antall førere har fått kjøre så mye de ønsket på banen. Banetiden i dag har vært på hele 12 timer fra klokken 08:00 til 20:00. Selveste Vaughn Gittin JR har vært flittig til å stille opp i alle driftingheat. Vi gleder oss til å se han kjøre mer resten av helgen! Intervju med Gittin kan du lese HER.

_CAM1876 copy
Er du like klar for kjøring som disse karene her, er det bare å møte opp i lineup klokken 08:00 lørdag morgen. Da starter vi med banekjøring for gatebiler. Trykk HER for fullt program resten av dagen.

_CAM1897 copy
Med forlenget kjøretid, var det lite med lange køer og ventetid. På Gatebil er alle biler velkommen!

_CST7217 copy
I morgen er det klart for VM i breisladd. I dag har har dagen gått med til trening i breisladdsvingen. Hvem tror du vinner? Her ser vi Taavi Toomara fra Estland som har stilt opp i en årrekke med sin BMW 2002 med 2jz-motor.

Følg med for flere oppdateringer underveis!
PS! GATEBIL er også på Instagram: Gatebil_Official