Isabelle fra Sverige ble GATEBIL Pit-girl 2016!

Foran tusenvis av publikummere, viste 15 knallfine kandidater seg på scenen. I år som i fjor, ble det en vakker tjej med navnet Isabelle Jofjord (22) som stakk av med seieren i året Pit Girl konkurranse på Rudskogen. GATEBIL gratulerer vinneren, og gleder seg til et samarbeid fremover.

Lene Marie Hauge (25) fra Bergen ble nummer to og Jeanett Matre (34) fra Sandnes kom på tredjeplass.

Tilsammen var det 84 jenter som meldte seg på til årets konkurranse.

HVA ER PIT-GIRLS?
Pit-girls, Grid-girls, Paddock-girls eller Umbrella-girls er velkjente begrep i motorsportsammenheng. Søte, spreke, kule, blide og sporty jenter som reklamerer for et team eller et bilmerke, eller for forskjellige sponsorer. Kjente navn som Ferrari, Porsche, Monster Energy, Rockstar, Redbull, Pepsi, Pirelli, m.fl. har alle egne pit-girls. Og selvsagt også Gatebil.

NESTE KONKURRANSE: Har du lyst å være med, vi kjører i gang ny konkurranse sommeren 2017 på både Mantorp og Rudskoen. Følg med for påmeldinger til vinteren.

LINK: SE FLERE BILDER FRA AFTERTRACK HER.

_CST3391 copy

_CAM3166 copy
19 år gamle Michelle Trosthoel fra Sverige ble kåret til ’Årets Pit-girl 2015’. Tilsammen hadde over 50 jenter fra Norge og Sverige meldt seg på til konkurransen, som har vært fast tradisjon på Gatebil Aftertrack i juli hvert år siden 2004. Michelle har vært med Gatebil på alt fra Oslo Motorshow til Elmia og selvsagt Gatebils festivaler.

bw_0158
Å dele ut premier på Gatebil er selvsagt noe Gatebil sine Pit-girls hjelper til med. Her Tina Caroline Skovdal (til venstre) og Annette Soknes (til høyre).

LINK: GÅ ikke glipp av Gatebils neste festival i september