Gatebil er i gang! Velkommen til Rudskogen nå i helgen!

Gatebil på Rudskogen Motorpark i september er årets siste Gatebil i Norge. 3 hele dager med alt som hører med på en ekte Gatebil-festival! Masse frikjøring for både gate og driftingbiler, løp i Gatebil Extreme, «NM» i Breisladd, Scandinavian Powerdrift Series, pluss løp i Nordic Thunder Car Championship med Andreas Bakkerud på startstreken. I tillegg er det selvsagt utstilling med premiering i mange klasser hvor temaet er Porsche 911, og selvfølgelig camping for de som vil oppleve Gatebil hele helgen. På kvelden gjentar vi braksuksessen fra Vålerbanen med ‘Club Gatebil’. Informasjonen i artikkelen oppdateres fortløpende.

LINK: Billetter kjøper du på nett eller ved inngang.

LINK: Meld deg på arrangementet på Facebook og inviter venner.

LINK: Firmaprofilering på Gatebil i 2016.

cam2607-copy

BANEKJØRING FOR ALLE –
Fikk du ikke testet bilen din på banen i juli, eller har du lyst til å kjøre mer? Da har du sjansen igjen nå! På Gatebil i september er det som oftest mindre kø enn i juli, så alle som ønsker får mye mer kjøretid. Til sammen 18 timer frikjøring fordelt på klassene ‘Gatebil & Sportscar, Drifting og Drifting show’. Påmelding og føremøter fra torsdag kveld 8 september i pitgarasjen nærmest Gatebil taxi/ shop (i andre enden fra hvor det var på Gatebil i juli)

d97i3287
På alle Gatebil-festivalene i 2016 har vi slått sammen kjøreheatene «Sports Cars» og «gatebiler» hvor alle som vil kjøre fort og ikke vil kjøre sammen med de som sladder. Dette er derimot ikke bare for sportsbiler, men også for andre fine biler som har lyst til å kjøre på banen, men ikke sammen med biler som sladder og drifter.

LINK:Les mer om banekjøring på Gatebil.

DANSK-NORSK TOPPSERIE KJØRER PÅ GATEBIL!
Gatebil er stolte over å ønske den Dansk- Norske toppserien DTC (Danish Thundersport Championship) og NTCC (Norwegian Thunder Car Championship) velkommen til å kjøre løp på Gatebil-festivalen på Rudskogen 9-11 september. I serien kjører noen av Scandinavian beste racing-sjåfører, som bl.a. tidligere Formel 1 fører og LeMans vinner Jan Magnussen. Blandt de Norske finner vi også rallycross-stjerne Andreas Bakkerud.

dtc_hoved_08
Andreas Bakkerud er en av de største stjernene i VM i Rallycross. Han kjører i team med Ken Block, og på de 3 siste løpene har han to seire og en andreplass. Bakkerud deltar i NTCC og DTC for å få mest mulig allsidig kjøreerfaring, noe han mener er viktig for å nå målet om å bli årets Verdensmester i Rallycross. Bakkerud kjører selvsagt derfor i NTCC/ DTC på Gatebil Rudskogen 9-11 september.

LINK: Les mer om DTC/NTCC på Gatebil her.

UTSTILLING I GAMLE DEPOT 
Utstillingsområdet på Gatebil i september i det gamle depot og ikke på gokartbanen som i juli. Det er ingen forhåndspåmelding for å stille ut bilen, og alle som har en litt spesiell bil kan delta. Det er åpent for utstilling alle dager, men biler bedømmes kun lørdag. Premieutdeling  i 20 klasser ved Gatebil Shop & Taxi lørdag kl. 17:00.

0451
Det er ingen forhåndspåmelding til å delta på utstillingen. Du kan bare å møte opp med god-bilen din, så blir du vist vei til gamle depoet.

PORSCHE 911 SPESIAL PÅ SØNDAG
På Gatebil Rudskogen 9-11 september er temaet Porsche 911. Du vil se flere 911’er spredd rundt på området hele helgen, men søndag blir hoveddagen hvor hele det gamle depot er reservert til Porsche 911. Det blir premiering i mange 911-klasser på utstillingen – både nye, gamle, ombygde og originale. Vi legger også tilrette for flest mulige kule, fine, tøffe Porscher i kjøreheatene for ‘Gatebil & Sportscar’ på søndag. Ta med din Porsche 911 og bli med.

porsche_911_01
Vidar Frogner viste frem sin nybygde 1973 RSR på Gatebil Rudskogen i juli. Både i depoet og på banen. En fantastisk strøken og råtøff bil bygget av Frognes sitt eget Porsche-verksted. Motoren er en 3,6-liter fra 964 stroket til 3,9-liter og trimmet til ca. 360 hester – uten selvsagt turbo. Vidar sin Porsche kan du studere i detaljer på Rudskogen 9-11 september.

LINK: Les med om Porsche-spesial på Gatebil her.

SCANDINAVIAN POWERDRIFT SERIES –
På Gatebil Rudskogen 9-11 september kjøres runde 2 av 3 i den Skandinaviske driftingserien ‘Scandinavian Powerdrift’. Runde 1 var på DHB i Danmark i juni og siste og avgjørende er på Gatebil Mantorp Park 23-25 september. Kvalifiseringen er fredag og topp 16 lørdag.

powerdrift_hoved_1

Første runde ble kjørt på DHB-festivalen på Paddock Park i Danmark, og hele 64 biler fra Norge, Sverige og Danmark var påmeldt til løpet. Vinner ble Andreas Øvergaard fra Norge forran Johan Andersson fra Sverige.

LINK: Les mer om Scandinavian Powerdrift.

«NM» I BREISLADD –
I juli kåret vi en «Verdensmester» og i september avgjøres hvem som er best på breisladd i Norge! Alle kan være med, og reglene er som alltid: Høy fard, masse vinkel, mest mulig røyk, og tettest mulig passering av 3 «clipping points» uten å rive.  Både gate og løpsbiler, 2 og 4 wd kan delta. Påmelding fortløpende i lineup lørdag fra kl. 17.30. Kval starter lørdag kl. 18.00. Topp 20 finale søndag klokka 13.00. PS! Deltakere fra andre land får også være med i konkurransen. Maks 100 deltakere.

cam4684-copy
I 2015 var det Fredrik Øksnevad som ble årets norske Gatebil-mester i breisladd. Øksnevad som i hele år har deltatt i den Europeiske drifting toppserien ‘Drift Allstar’, stiller selvsagt opp på Gatebil 9-11 september for å forsvare fjorårets tittel.

LINK: Les mer om NM i breisladd her.

CAMPING RETT VED BANEN –
Det blir selvsagt anledning for både publikum og deltakere til å bo på Gatebil hele helgen. Camp-området for publikum er rett bak «breisladdsvingen», bare 50 meter fra banen. Og de fleste deltakere kan bo i det store hoved-depoet. Både camp og depo åpner torsdag kl. 15.00, og er stengt for innkjøring mellom kl. 24.00 og 07.30.

cam1997-copy
På Gatebil i september er dett litt mindre party men like mye bil og action på banen som i juli. Det er derimot topp å bo på campingen, som ligger rett ved baneområdet. Der vil det være massevis av dusjer og toaletter.

AFTERTRACK, CLUB GATEBIL –
I to av Rudskogens flotte pit-garasjer vil det være Aftertrack-party lørdag kveld. Dette blir et nytt “konsept” hvor vi dropper partyteltet vi har pleid å ha nederst i depoet. Nå blir det innendørs, og Svenske Dj Vogel sørger for den beste party-musikken. Her er det bare å slenge innom i løpet av kvelden. Alle med festival / camp-billett er velkommen.

155a1610-coffe

GATEBIL EXTREME –
Gatebil Extreme blir mer og mer spennende for hvert år, og i 2016 har det kommet mange nye førere og biler. På Rudskogen 4-6 september kjøres delrunde 4 av 5 i både Time Attack og Race-cupen.


Opplev spenningen i Gatebil Extreme på Rudskogen sept. 2015!

Prøv en annonse på Gatebil.no. Send mail til bw@gatebil.no
570_annonse_animasjon_02

GATEBIL TAXI –
For bare 600,- kroner kan du få deg en heftig tur rundt Rudskogen i en av Gatebil sine 3 BMW M5 taxier. V10- motoren yter ca. 550 hester og alle bilene er nesten 300 kg lettere enn originalt. Alle taxiene har plass til 3 passasjerer, og er rigget som fullblods løpsbiler med racing veltebur, dype Sparco rallystoler og solide 4-pkt. Sparco belter. Sparco selges av Gundersen Motorsport, som alltid også har stor standplass på Gatebil.

cam1011-copy
Gatebil taxi har holdeplass ved Gatebil ved Gatebil sin store stand i enden av depoet, og billetter kjøper du i Gatebil Shop samme sted.

PUBLIKUM PÅ GATEBIL –
Du trenger verken delta på banekjøring eller utstilling for å være med på Gatebil. Å være publikum er knallgøy for alle, for på Gatebil det skjer noe hele dagen – hele helgen. Det er massevis med parkeringsplasser i nære gangavstand til banen. Billetter kjøpes ved inngang eller på nett. Dagsbillett koster kr. 250,- (ved kjøp på Hoopla.no) eller kr. 300,- i porten. Parkering kr. 50,-. Barn under 12 år er selvsagt gratis.
Alle priser og info om billetter finner du her:

cam2502-copy
Det er mange plasser hvor publikum har god oversikt på Rudskogen. Mest populært er ‘Breisladdsvingen’, men også på ‘Haugen’ er det topp å få med seg det meste som skjer på banen.

LINK: Billettpriser og info.

TV 2 ZEBRA LAGER GATEBIL TV!
I hele år har et team fra TV 2 Zebra filmet på Gatebil-festivalene. I Tv-serien kan du ikke bare gjennoppleve mange av årets høydepunkter, men i tillegg komme tettere inn på mange av profilene i miljøet. TV 2 Zebra sitt Gatebil-team er selvsagt på plass på Rudskogen 9-11 september også.

cam2555-copy

ØNSKER DU Å BO PÅ HOTEL?
Har du lyst til å bo på hotel kan vi anbefale Quality Hotel og Badeland rett ved E6 i Sarpsborg, ca 15-20 minutter fra Rudskogen. Telefon til booking er: +47 69 10 15 00. Mer informasjon finner du på hotellets hjemmeside: www.superland.no

Tidsprogram_bane_rudsk_sept2016_2

VEIFORKLARING – Rudskogen Motorsenter ligger langs riksvei 111 mellom Sarpsborg og Rakkestad. Ca. 1 time fra Oslo, og 2,5 timer fra Göteborg. GPS koordinatorer: N 59° 22′ 04″ N – E 11° 15′ 43″.


VIDEO: Gatebil @ Rudskogen juli 2016.


Video: Gatebil @ Rudskogen september 2015.

LINK: Billetter kjøper du på nett eller ved inngang.

LINK: Bildegalleri Gatebil Rudskogen september 2015.

Annonse ledig, bw@gatebil.no
570_annonse_animasjon_02