Julegavetips fra gatebil partnere

Det nærmer seg raskt jul, men mange har ikke kommet i gang med julegaver eller vet ikke hva de skal kjøpe Her er noen tips til supre gaver du kan shoppe hos Gatebil sine partnere!

– – – – – – –

Flotte julegaver i alle prisklasser finner du hos KÄRCHER. Vi foreslår en Elektrisk isskrape – en fantastisk dings som effektivt løsner is uten at du får kalde og våte hender. Pris kr. 599,-. Eller en WD1 Compakt batteridreven støvsuger. Utrolig praktisk! Pris kr. 2499,-.

Kärcher sender kjapt fra sin nettshop, eller finn nærmeste forhandler.

– – – – – – –

GUNDERSEN MOTORSPORT har mye annet enn motorsport-deler til biler. Deriblant Sparco fritidsklær, og bestselgeren er denne klassiske hettegenseren. Genseren finnes i både rød, svart, blå, koksgrå, grå og hvit, og koster kr. 699,-.

Den råtøffe solide store bagen har hjul og koster kr. 1490,-. Her er det plass til både kjøredress, hjelm, hansker og sko, eller du kan  bruke den som en vanlig reisebag.

Bestill i Gundersen Motorsport nettshop

– – – – – – –

Kjenner du noen som er mye på farta og er glad i kaffe? Da er en kaffe-avtale hos SHELL en super julegave!

Kjør innom nærmeste Shell-stasjon og kjøp 2020-koppen for kun kr. 199,-, så kan den heldige som får gaven drikke så mye kaffe han eller hun bare orker på alle Shell bensinstasjoner i ett helt år.

Les mer om Shell-koppen her.

– – – – – – –

Hos BILTEMA kan du lett kjøpe julegaver til alle du kjenner. Her er noen forslag som har med bil og garasje å gjøre.

En 12 volt starthjelper er alltid bra å ha på lager. Og Biltema sin 900 A med kompressor gjør jobben om batteriet ikke orker å starte bilen Kun kr. 799,-. En stor og kraftig termos til å ha med i garasjen eller på tur er også en fin gave. Kr. 169,-. Eller hva med en benk og båndsliper til bare 499,-. En garantert vinner til alle som holder på i garasjen. Men er du redd for å kjøpe noe kanskje han/ hun har fra før? Da blir et høykvalitet bitssett i 113 deler garantert en bra gave. Pris kr. 299,-.

Nærmeste varehus finner du på www.biltema.no

– – – – – – –

Uansett om god-bilen står i garasjen, eller du bruker den hver dag, så vil en pakke fra MEGUIARS være en vinner under juletreet.

Jon Ånerud fra Norsk Prol anbefaler Meguiars sin fantastiske Sitrus Blast Wash & Wax. Ikke la deg skremme av kr. 622,- for 4 liter, for denne er drøy. Blandingsforholdet er utrolige 1:128, noe du enkelt måler opp med to korker Wash & Wax i 8 liter vann.

Her er oversikt over Meguiars forhandlere.

– – – – – – –

BLÅKLÄDER er ikke bare verdens beste arbeidsklær, som bla. brukes av Gatebil sitt crew. Blåkläder har også massevis av fine fritidsklær, også i samme suverene kvaliteten. Så hva med en råtøff ‘Ugly Christmas Sweater’ genser eller en varm og god Blåkläder lue?

Nærmeste forhandler finner du her.

– – – – – – –

ALTIGARASJEN.NO har alt av verktøy og utstyr til garasjen. De har til og med laget et eget Gatebil verktøysett i topp industrikvalitet. Gatebil verktøysett fåes i 2 størrelser. 46 deler koster kun kr. 379,-, og det store som Ørjan Nilsen viser frem her, er i hele 216 deler og koster kr. 1790,-.

Kjøp Gatebil-verktøy i julegave.

– – – – – – –

BILDELEKSPERTEN har et stort vareutvalg av bildeler og tilbehør. Bildeleksper-sjefen Kjell Tvedt har selv plukket ut mange supre produkter som passer perfekt under juletreet. Sjekk her. eller trykk på bildet under.

– – – – – – –

ANDRE GATEBIL PARTNERE
Selvsagt kan du også å kjøpe en BRIAN JAMES TRAILERS tilhenger i julegave. Eller gavekort på foliering av bil hos MERHEBIA. Eller kanskje du kjenner noen som har sprekk i frontruta og kunne trenge å få den reparert eller skiftet hos HURTIGRUTA CARGLASS. Hos VESTFOLD CHIPTUNING fikser de chiptuner alle slags biler, og både trimmede og originale biler trives best med RYMAX olje på både motor og drivverk, og hos, KAJANDER MOTOR får du kjøpt både snø og vannscoter, can-am og ATV. Og alle steder kan du selvsagt spørre om et ekstra godt jule-tilbud:).

– – – – – – –

GATEBIL BILLETTER
Den beste julegaven til en venn du vet har bildilla er uansett en billett til Gatebil i 2020.

Kjøp Gatebil 2020 billetter her.

God jul:)!

NEXT GATEBIL: