Kai Roger Bakken var overlegen årets siste Time Attack!

Ingen hadde nubbsjanse på å følge Kai Roger Bakken sin Team KRB Lotus Esprit V8 twin-turbo på delrunde 5 av 5 i Gatebil Extreme Time Attack 2014 på Mantorp Park i Sverige.

Med knallsterke 1.17.666 var han nesten 3 sekunder raskere enn Rickard Cornaccin i Porsche 997 RSR. Cornaccini klaget på for lite effekt, men mente han uansett ikke ville klart å henge med Bakken.

Schønberg tidlig i depoet!
Tommy Schønberg kjørte i depoet etter bare to runder med mistenkelig mye blårøyk ut av eksosen på sin TS-Racing Audi A3R. Schönberg klarte allikevel en råbra 3. plass, bare 0,5 sekund bak Cornaccini.

– Jeg mistenker at det er en sprekk i en sylinder, men jeg stiller selvfølgelig til start i Extreme Race og kjører til det smeller, sa Schönberg til Gatebil-speaker Arild Dyrkorn.

Frogner med ny bil!
På fjerde kom Vidar Frogner med 1.21.528. Etter at Frogner sin Porsche 993 GT2 Evo brant opp i garasjen i sommer, har Frogner kjøpt Pål Richard Eidsvold sin 997 GT3 Cup, bygget om til RSR.

– Det er langt igjen før den nye bilen er slik jeg ønsker, sa Frogner. – Dessuten kjører jeg på laveste turbotrykk med “bare” 700 hester, pluss gamle dekk. Det her gjør det umulig å sette topp-tider her på Mantorp. Jeg er uansett helt sikker på at bilen blir blandt de raskeste i 2015.

Bakken ble totalvinner for 2014!
Med seier i hele 4 av 5 løp i 2014, vant dermed Kai Roger Bakken og Team KRB-Racing overlegent Gatebil Extreme Time Attack-cupen sammenlagt for andre år på rad.

Årets siste løp i Gatebil Extreme Race starter lørdag kl. 13.30

Rapport etter delrunde 4 av 5

resultater_timeattack

resultater_timeattack_totalt_2
Se komplett resultatliste som PDF