KAREL OG MARCELO BYGGER DTM

Karel Silha og Marcelo Adrian Garcia går sammen med Nuke Performance og skal bygge det de håper blir fremtidige vinnerbiler i Gatebil Extreme. NUKED M4 DTM tar utgangspunkt i 2016 BMW DTM, men vil bli «mycket, mycket, mycket mer aggressiv», skal vi tro Karel.

– Jeg sikter på maksimalt 1.000 kilo og 1.000 hester. CFD (simulering av downforce og luftmotstand) viser at bilen genererer mye downforce allerede ved 200 kilometer i timen, bekrefter han.

Bilene Karel og Marcelo bygger vil være tilsynelatende identiske.

– Noen ulikheter vil det nok bli, blant annet valg av motor, men grunnoppsettet blir det samme.

– En av grunnene til at jeg og Marcelo gjør dette, er for å holde kostnadene nede. Vi prøver hele tiden å dele på alt av deler og utstyr, forklarer Karel.

– Det meste er nå ferdig på papiret. Akkurat nå jager vi partnere og sponsorer til bygget, som kan hjelpe oss med litt deler og kostnader.

Mye arbeid må påberegnes for å få bilene ferdig, og planen er at de ferdigstilles i løpet av neste år. Da er det bare for oss andre å håpe på at de blir å se på Gatebil i 2020!

Karel S MotorSport på Facebook

Marcelo Adrian Garcia på Facebook

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil hovedpartner også i 2019:

Datoer Gatebil 2019 >>