Klarer de 4 seire på rad i Super 3?

Er det mulig å vinne Super 3 fire ganger på rad? Kvadruppel, heter det, et ord de færreste av oss har i vokabularet. Det er nemlig svært sjelden behov for å bruke det.

Team Toyota står i posisjon til å vinne Super 3 for fjerde gang denne seongen! De har vunnet hvert år siden konkurransen først ble avholdt i 2016. Team Toyota består av Formula Drift-førerne Fredric Aasbø og Ola Jæger, samt Gatebil-profil Tor-Anders Ringnes.

– Motivasjonen er helt på topp, bekrefter Tor-Anders.

– Vi har allerede kjørt masse sammen i år og ting ser ut til å fungre veldig fint!

Tor-Anders vil gjerne klare å kjøre enda tettere i år, noe som skal godt gjøres, hvis man tar en titt på bilder fra Super 3 i fjor:

Alle de tre kjører samme bil som i fjor, og oppstillingen er den samme. Ola kjører lead, deretter følger Tor-Anders, og til slutt Fredric.

– Jeg føler at vi er veldig godt forberedt og at vi har mer kjøretrening i bagasjen enn noen gang tidlgere, i hvert fall for min del, sier Ola.

– En kombinasjon av seier og mest mulig show er målet på banen.

– Det skal likevel utrolig lite til før hele greia rakner, påpeker Fredric.

– En liten feil fra en av oss, eller feilslag i en motor, så kan ting bli snudd helt på hodet. Nå som vi er tre biler er det tre ganger så mange ting som kan feile. Men så er det jo derfor det smaker så godt hvis man får det til å klaffe.

Team Toyota mener de er bedre forberedt enn noen gang, men er likevel forberedt på å møte hard konkurranse fra de andre deltakerene. I år stiller nemlig flere team enn noen gang til start i Super 3, og mange av dem er svært sultne på å slå nettopp Team Toyota.

– Konkurransen kommer til å bli tøffere enn noen gang, bekrefter Ola.

– Ja, det kommer til å bli den råeste Super 3-konkurransen noen sinne, tillegger Fredric.

– Vi gleder oss, vi skal lage et forrykende show og krysser fingrene for seier til Team Toyota, avslutter Toyota-gjengen.

LES OGSÅ: Alle kan delta i Breisladden!

MER INFO: