MARKERTE SEG I DRIFT MASTERS

Drift Masters ble avsluttet på Mondello Park i Irland denne helgen, og nordmannen Torn Arne Kvia endte på en 10. plass totalt, av bortimot 80 førere fra hele Europa.

Kvia begynte sesongen heller dårlig, med motorhavari på første NM-runde i Egersund, bare 48 timer før avreise til den første Drift Masters European Championship-runden i Plock i Polen. 

– Et solid team og gode sponsorer gjorde at vi fant en løsning og var pakket og klare en time før båten gikk fra Stavanger, forteller Kvia, som slo i bordet med en tredjeplass allerede etter første runde.

– Til de andre rundene gikk vi tilbake til motoroppsettet vi hadde havarert, en full smidd LS3 med kompressor, som kan yte 900 hester om ønskelig. Dette er et oppsett vi hadde veldig lite erfaring med, og som innebar masse problemer og feilsøking, før vi i siste runde på Mondello Park fant ut av problemene og kvalifiserte på en andre plass, kun slått av James Deane, forteller Kvia fornøyd.

Kvia endte til slutt på en niende plass i Irland. Neste sesong er planen å fortsette i Drift Masters med samme bil og oppsett, med bare noen små justeringer. 

– Vi lader opp til en topp 5-plassering i Drift Masters neste år, bekrefter Kvia, som forøvrig hadde Gatebil-abonnement allerede som 10-åring!

Tor Arne Kvia Drifting på Facebook

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil hovedpartner også i 2019:

Datoer Gatebil 2019 >>