MEGUIARS – NY GATEBIL PARTNER

Onsdag 22. mai 2019

I Meguiars er de minst like bilinteresserte som oss i Gatebil. De vil gjerne at du skal ta godt vare på bilen din og kunne nyte resultatet av riktig bilpleie og vaskekjemi. For å bli mer synlige i miljøet og dele av sin ekspertise, blir de nå Gatebil partner.

– Vi ønsker å bli mer synlig i et miljø vi føler sterk tilknytning til, forklarer Thomas Huse i Norsk Prol AS, som er importør av Meguiars i Norge.

Norsk Prol AS ble etablert i 1986. De startet som importør av Meguiars i 1990 og er i dag en av de største på bilpleie i Norge. Neste år kan de feire 30-årsjubileum. Kanskje på Gatebil?

– Bedriften vår er gjennomsyra av bilentusiaster. Alle har hobbybiler og flere kjører også på bane, opplyser Huse.

– Å jobbe på Gatebil-treff er ikke bare jobb, da koser vi oss, både med bilpleie, masse god banekjøring og selvsagt det sosiale.

Demonstrasjon og opplæring

For Meguiars er det viktig å være der kundene er, og de ser frem til å delta på samtlige Gatebil-festivaler i 2019:

– Vi håper å møte mange eksisterende og nye kunder, sier Huse.

– Ikke alle kan vaske bil på riktig måte, og det er ikke alltid lett å velge riktig i jungelen av produkter. På vår stand på Gatebil vil vi ha demonstrasjoner av ulike produkter, produktopplæring og informasjon om nye produkter på markedet.

Lover å hjelpe

Riktig vedlikehold og bruk av produkter er svært viktig, i følge Huse.

– Det har med opplevelsen du får av den jobben du gjør. Resultatet skal bli slik du ønsker og tror at det skal bli, eller enda bedre.

Dette lover altså Huse å hjelpe Gatebil-besøkende med i sommer.

Gatebil Roadshow

For øyeblikket er Huse opptatt med Gatebil Roadshow, som i dag er på Elverum. I kveld går turen går direkte videre til Vålerbanen og årets aller første Gatebil-festival!

Billetter til festivalen kan du kjøpe her.

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.noeller bw@gatebil.no

NESTE GATEBIL: