Fra seier i USA til Gatebil på Våler!

Fredric Aasbø vant i helgen 3. rune i det Amerikanske Formula Drift mesterskapet som ble kjørt i Atlanta. Og 24-26 mai deltar han på Gatebil-festivalen på Vålerbanen.

ÅRESTS FØRSTE SEIER
Aasbø startet konkurransen med å vinne kvalifiseringen, slik han også gjorde i 2. runde. Men seieren i Atlanta var årets første. I top 32 møtte Aasbø først Kevin Lawrence, før han slo ut storheter som Matt Field, Chris Forsberg, James Dean, og i finalen Ryan Tuerck.

Med seieren i Atlanta er Fredric Aasbø nummer 2 sammenlagt i årets Formula Drift mesterskap i USA.

TIL GATEBIL MED TEAM TOYOTA
Nå er Fredric på vei hjem til Norge og til Gatebil på Vålerbanen hvor han skal kjøre med sin heftige Toyota GT86 driftingbil. Hvert år får bilen nye oppgraderinger og blir enda råere. Og de som ikke har opplevd Aasbø kjøre på Gatebil skal vite at dette alene er verdt inngangsbilletten til Vålerbanen.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=olggLlweTR0&list=RD2GDdQQu7bMM&index=2[/fve] Kort video fra Aasbø kjørte sin Toyota GT86 på Gatebil Vålerbanen i 2017.

SE AASBØ SIN HOT ROD SUPRA
Aasbø tar også med seg sin ‘TaleSpin’ Toyota Supra Hot Rod, som var utstilt på Gatebil sin stand på Bilsport Custom Motorshow nå i påsken.

– Å få bygget en sånn bil har vært mitt drømmeprosjekt i mange år, kunne Aasbø fortelle da han første gang viste frem bilen på Oslo Motorshow høsten 2018.

– Bilen er inspirert av Disney-serien ‘TaleSpin’ som jeg digget når jeg var liten. Den har aldri vært ment som noe værstingbygge for banen, bare en kul Hot Rod med litt røff finish jeg skal kjøre å kjøpe is med på 17. mai, og selvsagt cruise rundt i depot med på Gatebil.

Bilen har Fredric bygget sammen med Erik Nilssen på VTS Racing og Rudi Elders og med støtte fra Rymax, som også er partner til Gatebil.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=nWx_8dpHrwo[/fve] Fredric Aasbø forteller om sitt samarbeid med Rymax.

Aasbø på Facebook og Instagram

Kjøp billetter til Gatebil

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=G3F-s8dl0L4[/fve]Gatebil @ Rudskogen juli 2018