Rymax – Ny Gatebil Partner!

Gatebil er veldig stolte av å presentere Rymax som ny fullverdig partner for Gatebil-sesongen 2019.

Rymax er et internasjonalt høy-prestisje oljeselskap fra Nederland som opererer i over 60 land, deriblant Norge og Sverige.

Rymax skal delta på alle Gatebil festivaler i 2019. Her vil de vise frem sine olje-produkter og gi råd og veiledning til både deltakere og publikum. Og selvsagt også selge utvalgte Rxmax produkter. 

– Gatebil vil være veldig viktig for bygging av Rymax som varemerket i hele Norden, sier Thoralf Antonsen, sjef for Rymax i både Norge og Sverige. – For på Gatebil treffer vi massevis av bilentusiaster. Både de som er opptatt av å ha de beste produktene på sine gatebiler, og alle som bygger og kjører biler på banen. Å være tilstede på Gatebil er i tillegg en perfekt anledning til å komme i kontakt med eiere og ledere av bilverksteder og andre bedrifter som bruker oljer og andre smøreprodukter. På Gatebil treffer vi alle!

Mange profiler i Gatebil-miljøet kjører allerede på Rymax, og Rymax ble faktisk Gatebil Extreme Champion i 2018.

– Det er vi selvsagt ekstremt stolte av sier Thoralf. – For alle Team Zyrus Engineering sine Lamborghinier kjører på Rymax sin Apollo R racing motorolje, og det var jo Trond Garberg som i 2018 vant Gatebil Extreme Racing totalt med sin fantastiske Lamborghini Huracan GT3.

Som ambassadør i hele Europa har Rymax inngått et samarbeid med driftingstjerne Fredric Aasbø.

– Fredric deltok bl.a. på Rymax sin stand på Oslo Motorshow oktober 2018 hvor han viste frem sin vanvittig kule Toyota Supra Hot Rod, som er bygget med støtte fra Rymax. Den skal Fredric cruise med på Gatebil til sommeren. Rymax sine produkter blir kanskje ikke satt fullt på prøve i den bilen, men det gjør de i Fredric sin 1000-hesters Toyota GT86, som er bilen Fredric kjører løp og show med her i Europa. Og alle som følger litt med vet hvor vanvittig hardt han tyner den bilen – selvsagt med Rymax olje på både motor, girkasse og bakaksel.

Les artikkel om Aasbø og Rymax.

Gatebil ønsker Rymax velkommen som partner, og vi gleder oss til et spennende samarbeid i Gatebil-sesongen 2019.

www.rymax-lubricants.com/no

Kjøp billetter til Gatebil i 2019.

Frederic Aasbø sin Toyota Supra Hot Rod på Rymax sin stand på Oslo Motorshow 2018. Å få bygget en slik bil har vært Fredric’s drømmeprosjekt i mange år. Inspirert av Disney-serien TaleSpin som han så som liten. Bilen har aldri vært ment å være et værstingbygge, bare en kul Hot Rod med litt røff finish han skal kjøre å kjøpe is med på 17. mai og cruise rundt i depot på Gatebil. Bilen har Fredric bygget sammen med Erik Nilssen på VTS Racing og Rudi Elders og med støtte fra Rymax. (Foto: Arild Dyrkorn).

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=nWx_8dpHrwo[/fve] Fredric Aasbø forteller om sitt samarbeid med Rymax.

Alle 3 Team Zyrus Engineering sine Lamborghinier som deltok i Gatebil Extreme 2018 kjørte på Rymax. Både på motor, girkasse og bremseveske fra Rymax sin serie ‘Apollo R’.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=G3F-s8dl0L4[/fve] Sjekk ut video fra Gatebil på Rudskogen i 2018.

RYMAX APOLLO R Line er testet lenge for å kunne gi maksimum kraft og den ultimate beskyttelsen av motren under ekstreme forhold. Utover Apollo R motor olje serien har Rymax introdusert gir oljer for racing, racing bremsevæske og en serie Racing motoroljer for motorsykler. Alle under navnet ‘R’.

www.rymax-lubricants.com/no

Kjøp billetter til Gatebil i 2019.

– – – – – – –