Dette kan du glede deg til på Oslo Motor Show!

26-28 oktober fylles hele Norges Varemesse på Lillestrøm igjen opp med gromme biler. Og utenfor messehallene blir det er råere show enn noe gang før, med bl.a. Fredric Aasbø og hans 1000-hesters Toyota GT86 driftingbil.

Billetter kjøper du her

SUPERCARS MED SHELL V-POWER 
Gatebils partner Shell V-Power er også i 2018 sponsor for ‘Supercars’ på Oslo Motorshow. Et eget utstillingsområde med verdens råeste og dyreste supersportsbiler, hvor Shell V-Power tidligere har vist frem både Ferrari La Ferrari, McLaren P1 GTR, og i fjor selveste Bugatti Chiron. I år kan du glede deg til å oppleve McLaren Senna og Aston Martin Vanquish Zagato Speedster. Sistnevnte er bil nummer 2 av kun 28 produsert. På Bilnorge.no kan du lese mer om begge bilene.

På standen til Amcar (American Car Club of Norway) kan du også oppleve en ekstrem supersportsbil, nemlig nyeste utgave av Ford GT – for første gang vist i Norge.

REDNECK OG WUNDERLAND
TV-programmene Norske Rednecks og Wunderland viser oss hvordan det er å være ragger eller redneck her i landet. Både til hverdag, og ikke minst til fest. De mest kjente TV-profilene og bilene deres kommer til Oslo Motor Show på Lillestrøm fredag til søndag 26. til 28. oktober.

Les mer her

BARNAS OSLO MOTORSHOW
Hela hall A er satt av til masse kule aktiviteter for barn og ungdom. Det er bl.a. to gokartbaner, hvor den minste er for barn fra 5 år og den største for de som er fylt 11 (og er over 155 cm høye).

Andre ting barn kan glede seg til er en stor lego-avdeling hvor alle som vill kan være med å bygge sin drømmebil. Det blir også bane for radiostyrte biler, et råkult trail-show med Norges beste trailførere, pluss masse annet. Barn som besøker Oslo Motorshow får en drømmedag!

Her er flere nyheter om Oslo Motorshow 2018

Billetter kjøper du her

BESØK GATEBIL I C-HALLEN
Gatebil er selvsagt på plass med stand, og du finner oss i C-hallen der vi har vært før. På standen kan du oppleve et utvalg av gromme biler fra Gatebil-miljøet, og som alltid blir det knallpriser på klær fra Gatebil Shop.

Datoer Gatebil 2019

Se Gatebil sine filmer fra Oslo Motorshow i 2014, 2015 og 2016.

[fve]https://vimeo.com/190064592[/fve]Gatebil @ Oslo Motorshow 2016

[fve]https://vimeo.com/143593905[/fve]Gatebil @ Oslo Motorshow 2015

[fve]https://vimeo.com/109217067[/fve]Gatebil @ Oslo Motorshow 2015

Les mer om Oslo Motorshow her

Gatebil hovedpartner også i 2019:

Datoer Gatebil 2019