1/2 pris på klær på Oslo Motorshow!

I god tradisjon har Gatebil supertilbud på alt av Gatebil klær på Oslo Motorshow på Norges Varemesse på Lillestrøm nå i helgen 25-27 oktober! Her ser du hva vi selger:

De aller fleste Gatebil klær er igjen i de fleste størrelser. Her er det først til mølla for å gjøre et kupp på Oslo Motorshow nå i helgen.

LAGERTØMMING! Her ser du bare litt av restlageret vi tar med oss til Oslo Motorshow. Gatebil Shop har i 2019 satt salgsrekord, men vi har fortsatt en god del igjen. Og for å rydde plass på lageret til nye klær for 2020, selges både årets, pluss noe vi har igjen fra 2018, til halv pris.

RESTEKASSE – KR 50,- PR. PLAGG! Gatebil har også diverse andre klær med til Oslo Motorshow. For det meste er det t-skjorter fra DC, Hoonigan og noe Drift Monkey. men også diverse annet som Gatebil klær av tidligere modeller. Alt sammen har vi puttet opp i store kasser, og her kan du virkelig gjøre et varp! Kun kr. 50,- pr stk.

OGSÅ RABATT PÅ GATEBIL SPY! SPY har utviklet en eksklusiv solbrille for Gatebil som vi også selger til messepris nå på Oslo Motorshow. Gatebil-brillen koster ordinært kr. 899,- men nå i helgen slår vi av hele 300 kroner og selger solbrillene for bare 599,-.

BESØK GATEBL I C-HALLEN
På Gatebil sin stand i C-hallen kan du se 6 biler fra Gatebil-miljøet, blant annet Robin Jonasson sin fantastiske Porsche 918, årets doble vinner av Gatebil Extreme. Du kan også se 3 nye biler som er under bygging, som alle skal være klare til Gatebil i 2020.

LES: Gatebil viser frem 2020-prosjekter.

Les mer om Oslo Motorshow 2019

NEXT GATEBIL: