Se 2020 prosjekter hos Gatebil på Oslo Motorshow!

Vi i Gatebil gleder oss vanvittig mye til årets Oslo Motorshow på Norges Varemesse på Lillestrøm 25-27 oktober, og i år skal vi vise frem flere nye prosjekter for sesongen 2020.

LES OGSÅ: 1/2 pris på Gatebil klær!

JOACHIM JOHNSEN fra Askim bygger en driftingbil du garantert ikke har sett maken til. En Lamborghini Huracan Super Trofeo, samme type bil som Alfred Bakken kjører i Gatebil Extreme. Zyrus Enginering, som er godt i gang med testing av sin unike LP1200, har stått bak utviklingen av hjuloppheng og chassis på bilen til Joachim, og resten skal han gjøre selv. Zyrus sin LP1200 har fått to turboer på V10-motoren, men i Joachim sin drifting-Lambo blir det noe helt annet. Hva slags motor, pluss alle andre planer for bilen, det får du vite mer om hos Gatebil på Oslo Motorshow.

28 år gamle CHRIS ANDRE AMUNDSEN fra Hurdal viser frem sin Ferrari-røde Volvo 240 hos Gatebil. Bilen kjøpte han for konfirmasjonspengene, og planene for hvordan den til slutt skulle bli har vært mange. Nå 15 år etter nærmer bilen seg endelig klar, og hva Chris har holdt på med i garasjen kan du se hos Gatebil på Oslo Motorshow 25-27 oktober.

OLAV HAUGEN HASDAL fra Gjerstad har gitt drifting-eliten på Gatebil hard kamp med sin Shell V-power sponsede BMW E30. Til neste år har Olav fått invitasjon til å kjøre ‘Gatebil Drift Series’, og den gamle BMW’n blir da erstattet med en ny bil. Olav tar med seg det nye prosjektet, en driftingbil det ikke finnes maken til i hele Norden, og han er selvsagt til stede hele helgen for å fortelle om planene.

At MAZHAR IQBAL bygger ny bil har det gått rykter om lenge! Men hva slags bil er en godt bevart hemmelighet. Men på Oslo Motorshow skal det avsløres – på standen til Gatebil sin partner Rymax. Hos Gatebil kan du derimot oppleve Mazhar sin berømte 1200-hesters Audi RS4, en råfet bil har showet med på Gatebil i mange år.

Les om den nye bilen her.

ROBIN JONASSON er kongen av Gatebil Extreme i 2019. Han vant både Extreme Time Attack og Race-serien med sin fantastiske Porsche 918, bygget på en Porsche Cayman av Robin og faren Bosse sitt firma Elite Projects. Robin har satt Gatebil banerekord både på Rudskogen og Mantorp Park, og har blitt den nye målestokken for de andre deltakerne i Gatebil Extreme. På Gatebil sin stand på Oslo Motorshow kan du studere alle detaljer på bilen, og selvsagt treffe Robin som vil være på plass hele helgen.

Vi har selvsagt også med oss en av våre tre GATEBIL TAXIER. En BMW M5, fullrigget som banebil, plass til 3 passasjerer som får seg en tur rundt bann på Gatebil festivalene de sent vil glemme.

Velkommen til Gatebil sin stand i C-hallen på Oslo Motorshow fredag til søndag 25-27 oktober.

NEXT GATEBIL: