Shell og Gatebil On Tour!

Shell er sponsor for Gatebil i 2015, og hva er vel mer naturlig enn at vi sammen drar ut på en liten road trip?

I forkant av juli-festivalen på Rudskogen legger Gatebil og Shell ut på en to-ukers reise hvor vi skal beøke 10 Shell-stasjoner i forskjellige deler av landet. Vi inviterer alle inn til å komme og se litt av hva Gatebil jobber med, og hvorfor Shell er unike på drivstoff gjennom sitt Shell V-Power Nitro+

Sammen legger vi til rette for aktiviteter på alle stasjoner fra 11 til 17, og det blir mulighet for mange gode tilbud og kanskje også en gratis drivstoff tank eller mer!

Shell og Gatebil er til stede på alle plasser, og svarer gjerne på spørsmål rundt drivstoff, tilbud og annet dere måtte lure på. Vi krysser fingre for godt vær, men garanterer god stemning.

Støtte til prosjekt, Gatebil billetter og gratis Taxi-turer!
Har dere er spesielt prosjekt dere jobber mot for Gatebil 2016? Lag en rask presentasjon av prosjektet og hvem dere er og ta den meg, så velger Shell ut en heldig som de sponser med 15.000 kroner for sesongen 2016.

Gatebil deler også ut både turer i Gatebil Taxi og billetter til Gatebil-festivalen på Rudskogen 10-12 juli.

Så sving innom bensinstasjonen vi er på og si hei! Og har dere en bil dere er litt ekstra stolte av, så blir vi selvsagt ekstra glade om dere tar den med og viser den frem, og slår av en bilprat!

Under ser du datoer og hvilken stasjoner Shell og Gatebil besøker:

shell_omtour2015_plakat_web3