Gatebil Partnere 2016!

SHELL V-POWER NITRO +
Shell ble ny hovedsponsor til Gatebil for sesongen 2015 og er med videre i 2016. Shell har vært aktiv i Norge i mer enn 100 år med oppstart i 1912. I tillegg til over 400 bensinstasjoner, er Shell det internasjonale olje- og gasselskapet på norsk sokkel med størst operert produksjon. Shell er operatør for oljefeltet Draugen og gassfeltet Ormen Lange i Norskehavet. Shell er totalt operatør for åtte utvinningstillatelser og partner/deleier i ytterligere 17 lisenser på norsk sokkel. Les mer om Shell på selskapets nettside.
Link til nettside

HURTIGRUTA CARGLASS
Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende firma innen montering og reparasjon av bilglass. De utfører alt av bilglass-skader på alle merker, modeller og årsmodeller. Hurtigruta Carglass har avdelinger over hele Norge.
Link til nettside

AUTOGLYM
Krefting & Co AS er importør av Autoglym bilpleieprodukter til Norge. Slik presenterer Autoglym seg selv:  Autoglym-produkter er produsert i Letchworth,Storbritannia. Her fylles, pakkes og sendes produktene til hele verden. Vi startet i 1965 for å revolusjonere bilpleie, i en tid da polering var en arbeidskrevende prosess. Vi lanserte Radiant Wax Polish, og fikk raskt lojale tilhengere blant profesjonelle brukere, som var imponert over finishen og brukervennligheten. Etter flere forespørsler fra publikum, lanserte vi Silicone Resin Polish. Endelig kunne forbrukerne nyte brukervennligheten og dybden på glansen, noe som tidligere kun var tilgjengelig for proffene. Vi produserer nå over 100 produkter for bilentusiaster, den gjennomsnittlige bileier, bilpleieproffer, bilbransjen, buss-, lastebil- og togflåter. Vi gir deg de beste produktene for å oppnå en virkelig imponerende finish som du kan være stolt av. Lidenskapen du har for bilen din er kjernen i vår virksomhet, og vi har dette i tankene hver dag.
Les mer om Autoglym  |  Link til nettside

MONSTER ENERGY
Energidrikk som sponser motorsport over hele verden. Bl.a. hovedsponsor til VM i Rallycross. Monster Energy har i flere år også vært sponsor av Aftertrack-partyet på alle Gatebil festivarer i både Norge og på Mantorp Park i Sverige. Monster inviterte også verdensstjerner som Vaughn Gittin Jr. og Liam Doran til Gatebil.
Link til nettside

GUNDERSEN MOTORSPORT
Gatebil partner siden 2002. Norges største og beste motorsport butikk. Importør av bl.a. Sparco, verdensledende produsent av kjøredresser, motorsportseter og kjøreutstyr. Gundersen Motorsport holder til på Røa i Oslo, men sender varer over hele landet. Innehaver Birger Gundersen har selv lang erfaring som bilsportutøver, med bl.a. flere NM-titler i rally, og kan derfor gi masse gode råd. Gundersen Motorsport har alltid stor stand/ butikk på alle Gatebil festivaler i Norge.
Link til nettside

SPEEDHUNTERS.COM 
Verdens desidert beste nettside og blogg for ‘Car Culture’. Speedhunters sine kjempedyktige fotografer reiser verden rundt og lager fantastiske artikler om alle typer entusiast- biler og eventer. Speedhunters er også sponsor for bl.a. Fredric Aasbø og Mike ‘Mad Mike’ Whiddett.
Link til nettside

LYST TIL Å BLI GATEBIL SIN NYE PARTNER?
For info om partner-avtaler med Gatebil, ta kontakt med daglig leder Hans Jørgen Andersson på tlf: +47 915 95 257, eller send han en e-post på: hja@gatebil.no

Gatebil hovedpartner 2017:
570x200_shell_v2