PERSET PÅ VÅLERBANEN

Både Fredrik Sørlie og Alfred Bakken satte ny personlig rekord på Vålerbanen under Racing NM nå i helgen. Fredrik Sørlie kjørte på 54.388, mens Alfred stadig forbedrer seg og denne gangen satte en personlig bestetid på 55.477. Imponerende av Bakken, som med dette avslutter sin aller første sesong som racingsjåfør.

– Nå føler jeg at det har løsnet litt, sier Alfred.

– Det hjalp veldig at bilen ble satt opp litt annerledes før Gatebil på Rudskogen i august. Da begynte resultatene å komme. Det er veldig gøy å se fremgang.

Sørlie er imidlertid fortsatt hakket kvassere. Under søndagens finaleløp ble Sørlie forsinket av en trekloss som hadde satt seg fast i hjulet. Han måtte ta et pitstopp og kom ut på banen igjen, bakerst i feltet, og hele 38 sekunder bak Alfred da det var 10 runder igjen. Sørlie dro forbi den ene etter den andre, innhentet Alfreds ledelse og kom til slutt på en imponerende andreplass.

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil hovedpartner også i 2019:

Datoer Gatebil 2019 >>