Gatebil profil Extreme nr. XXX: Anders Hagstrøm, Oppaker

Anders Hagstrøm (f. 1976) fra Oppaker i Akershus er en av 4 kompiser fra Team Nes MK Racing som deltar i Gatebil Extreme. Anders jobber til daglig som Area Manager på Dinamic Oil, og i tillegg driver han nettbutikken www.hagstrommotorsport.no hvor han bl.a. selger Gulf oljer, Nuke Performance produkter, felger, mm.

Anders har vært på Gatebil siden slutten på ’90-tallet og deltatt på banekjøring fra 2003. Først i en hjemmebygget Morris Mini med Suzuki Hayabusa turbomotor og bakhjulstrekk, og senere med en BMW E30 med med M5 motor. De siste årene har Anders satset på Rally i en Mitsubishi Evo, og bl.a.  fått med seg en 2.plass i Norgescupen. For 2015 sesongen har Anders bygget om en BMW E46 M3 for Gatebil Extreme.

TEKNISK INFO:
2002 modell BMW E46 M3. S54B32 Turbo Effekt: 1008hk/1017Nm. Motorstyring: Maxxecu, aktiv 2 x vanos. Supertech ventiler, Supertech ventilfjærer, aktiv vanos, Nuke Performance fuel rail, Nuke Performance BTR, Nuke Performance Surge Tank, 1xBosch 044 pumpe, 2 x Deatschwerks DW301 pumper, Bosch 2200cc dyser, H-profil råder, CP stempler, HD krysspinnne, Precision PW66 wastegate, Precision 7576 turbo, custom innsug og grenrør. K-Sport 355mm flytende skiver F+B, K-Sport Supersport understell.

ANDERS OM GATEBIL 2015
– Med helt nybygd bil så handler vel 2015 sesongen om og skaffe seg erfaring og luke vekk barnesjukdommer. Gatebil handler også mye om og ha det moro for min del, og det målet tror jeg at jeg skal nå. Mener jeg har bygget en bil som kan fungere greit i extreme, frikjøring og drifting, noe som jeg synes er sjarmen med Gatebil.

ANDERS OM TEAMET:
– Nes Mk Racing Team ble stiftet 2013 og består av 7 ildsjeler som lenge har vært ivrige Gatebil-deltakere. I mange år har vi vært kjernen i organisering av flaggvakter og banevakter under Gatebiltreffene (Nes Motorklubb). Vi stiftet et racing team som har som mål å konkurrere Gatebil Extreme, men samtidig stille i frikjøring-/drifting, og muligens ett bakkeløp eller to i 2015-sesongen. Målsetningen er i hovedsak å få erfaring og benytte dette videre fremover, og samtidig ha det veldig moro. Teamet består av buss, 4 biler med sjåfører, og 3 mekanikere.

Anders ønsker å gi en kjempestor takk til alle kompiser og team-kollegaer for all hjelpen han får. Og en en litt ekstra takk til Ole Petter for alle timene som han har lagt ned for at denne bilen skal komme til start!

SPONSORER:
Brakes Norge, Dioder.no, Gdesign og Hønsen Sjåførskole.

LINK: www.hagstrommotorsport.no

LINK: Tilbake til profiler Gatebil Extreme.

hagstrom_01