Gatebil Extreme nr. 15: Marcelo Adrian Garcia, Team GIK Turbo

Marcelo Adrian Garcia (f. 1979) er fra Kongsberg og jobber som daglig leder hos GIK Turbo AS. Marchelo har kjørt gokart siden midten av 2000-tallet, og første løp i Gatebil Extreme Racing var september 2013.

Marchelo forteller at han er ekstremt interessert i alt det tekniske rundt hva som skal til for at en racing-bil skal gå fort. Og ambisjonene for resultater i Gatebil Extreme 2015 er ikke snauere enn at Team GIK Turbo går  for seier i samtlige løp! Slik offensiv satsing liker vi i Gatebil å høre:).

INFO OM BILEN:
Bilen Marchelo kjører i Gatebil Extreme er en 1992 BMW M3 DTM, tidligere kjørt kjørt av bl.a. Johnny Cecotto. Bilen er derimot nå blitt kraftig bygget om av bl.a. Team GIK Turbo. Ikke bare utseende med breiere skjermer, annen front, større spoiler med mer, men det meste under er bygget om fra slik bilen opprinnelig var da Cecotto kjørte M3’n i DTM (Deutsche Tourenwagen Meisterschaft) på begynnelsen av ’90-tallet.

Motoren er en BMW S62 med turbo som yter omlag 700hk. Girkassa er en Albins ST6-I sekvensiell med BMW 210 Motorsport differensial. Drivaksler er fra Porche. Bremsene er AP Racing, og dempere er spesialtilpassede 3-veis
Öhlins. Dekk forran er 280.650-18″ og 310.710-18″ bak. Mye av chassiet er også bygget om med rørramme.

TEAM GIK TURBO
Det er GIK Turbo som eier bilen og alle de ansatte er med i teamet. Ingar Gravem, Raymond Witsoe, Bård Svenke og sjefsmekaniker Claudio Garcia.

Marchelo ønsker også å gi en stor takk til G-rex ved Roland for flott utført arbeid med chassis.

OM GIK TURBO
Gik Turbo holder til på Kongsberg og har vært Norges ledende turbospesialist i over 20 år! Gik turbo leverer nye, overhalte og ombygde turboer til motorsport og trimmede banebiler, pluss alt av originale turbo til personbil og tyngere kjøretøy. GIK Turbo har merker som Garrett, Borg Wagner (KKK og Schwitzer), Holset, MIT og IHI. Topp kvalitet, rask levering og gunstige priser.

LINK: www.gikturbo.no

LINK: Tilbake til profiler Gatebil Extreme.