Gatebil Profil Extreme startnr 39: Robin Jonasson, Sverige

Robin Jonasson kommer fra Skåne i Sverige. Han har 2 ganger blitt nummer 2 i SM i gokart, og i 5 år kjørt langløp med Porsche 993 og 996 GT2. I 2010 kjørte Robin sitt første løp i Gatebil Extreme.

I 2009 startet Robin firmaet ‘Elite Projects’ i Hasslarp litt nord for Helsingborg. Elite Projects spesialbygger show og racingbiler helt fra bunnen, eller gjør mindre ombygninger av både karosseri, motor og hjuloppheng. Robin sin far har jobbet med Porsche i over 30 år, så Robin sin spesialkompetanse og hovedinteresse er også Porsche. Men Elite Projects gjør jobber på alle slags biler og prosjekter.

Siden Robin for første gang deltok  i Gatebil Extreme med en røramme Porsche Boxter i 2010, har det vært litt til og fra. Men i 2015 satser Robin for fult i sin utrolig strøkne Elite Projects bygde racingbil, med utseende til Porsche sin aller grommeste bil, 918.

porsche

FAKTA OM BILEN:
Porsche 918 bygget på Porsche Cayman chassis med Elite Projects komplett carbon karosseri. I 2014 hadde bilen en standard Porsche 996 turbo motor på 460 hester. I 2015 blir det ny motor med nesten dobbelt så mye effekt. Hjulopphenget er fra Porsche 996 GT3 RSR med Bilstein racing dempere.

SPONSORER:
Elite Projects, Neptun SPA, GT Motorsport, GIK Turbo, Mobil 1

NETTSIDE: http://www.eliteprojects.se/

LINK: Tilbake til profiler Gatebil Extreme.

bb