Frogner vant årets siste Extreme race!

Da var årets siste løp i Gatebil Extreme kjørt, og endelig skulle det lykkes for Vidar Frogner med sin fantastiske Porsche 993 RSR.

Kampen om seieren totalt i Extreme Race var helt åpen mellom Kai Roger Bakken og Robin Jonasson. Jonasson ledet med 14 poeng, og når seier gir 120 poeng og 2. plass 106, ville det bli delt 1. plass om Kai Roger vant og Robin ble nummer to.

Robin Jonasson hadde beste startspor etter seieren på Time Attack fredag. Og Jonasson var raskest inn i første sving. Men Frogner kjørte forbi i yttersving, og rett etter ble Jonasson også passert av Kai Roger Bakken.

Stillingen var lenge Frogner foran Kai Roger, Robin og Jan Øyvind Ruud, og med dette resultatet var det Robin Jonasson som ville bli årets mester alene.

Kai Roger Bakken presset sin Lotus alt han kunne for å hente inn Frogner sin Porsche og kanskje klare å kjøre forbi. For gjorde han dette var det Kai Roger Bakken som ville bli årets mester. Men Frogner kjørte bra, og to runder før mål snurret Kai Roger og kom i gang igjen på 4. plass, etter Jan Øyvind Ruud. Og slik ble stillingen i mål. Vidar Frogner, 0,5 sekund foran Robin Jonasson som igjen var 1. sekund foran Jan Øyvind Ruud og med Kai Roger Bakken som nummer 4.

Robin Jonasson vant dermed Gatebil Extreme Race totalt 2019, forran Kai Roger Bakken, Jan Øyvind Ruud og Vidar Frogner.

RESULTATER TOP 6 RACE 9
1. VIDAR FROGNER, PORSCHE 993 RSR
2. ROBIN JONASSON, PORSCHE 918 RSR
3. JAN ØYVIND RUUD, STELTH B-7
4. KAI ROGER BAKKEN, LOTUS
5. PÅL RICKARD EIDSVOLD, PORSCHE 993
6. ALFRED BAKKEN, LAMBORGHINI

Se komplett resultatliste Extreme 2019

Team-Frogner var veldig godt fornøyd med seieren i finalen i Gatebil Extreme. Fra venstre Askild Ekeberg, Finn, Vidar Frogner og Bo Andre Hagen.

Dette skrev Vidar Frogner på sin Facebook etter løpet –

– Ble seier i dagens sesong avslutning. Bil fungerte rått. Deilig å kjenne at bil og sjåfør spiller på lag. Superfornøyd med helgen. Tusen takk for fantastisk hjelp Finn, Askild, Bo og alle andre som bidrar. Nå er det bankett og premieutdeling. Sender mer utfyllende rapport etterhvert. Fortsatt god helg alle sammen.

Det her skrev Kai Roger Bakken på sin Facebook etter løpet –

– Årets sesong er over. Vi var allerede før helgen sikret 2 plass i begge klasser totalt. På lørdagens løp kunne vi klatret opp på toppen med seier i racet. Vi hadde en periode bra heng på Vidar Frogner som hadde virkelig bretta opp erma men mista litt for mye i starten. Vi satt to banerekorder på rad og tok bra innpå. Men da vi måtte pushe enda hardere fikk vi en snurring. Vi kom inn på 4. plass og vi gjorde et erlig forsøk. Må få gratulere umenskelige Robin Jonasson med en perfekt sesong. Så får vi håpe vi kan få dele litt på stang inn potten til neste år. Også grat til Jan Øivind Ruud med 3 plass. Takker alle sponsorer og mitt team som fikser det meste på umenneskelig tid. See you next year og vi får smi på litt i løpet av vinteren vi og.

Brian James Trailers sponser Extreme –

NEXT GATEBIL: