Tommy Schønberg ga Bakken kamp i årets siste Extreme Race!

Kai Roger Bakken kan juble over seier både i sesongens siste Gatebil Extreme Time Attack og Extreme Race på Mantorp Park lørdag 27 September.

Tidligere på dagen var Bakken overlegen på Time Attack med nesten 3 sekunders margin til Rickard Cornaccini, og sikret samtidig beste startspor for Extreme Race. 

Les hvordan det gikk på Time Attack.

Alt lå derfor an til at Kai Roger Bakken kunne cruise inn til seier i Extreme Race. Cornaccini hadde ikke fått ordning på turbotrykket i sin Porsche 997 RSR, og Schønberg sin motor var forventet å havarere når som helst.

Schönberg var i tet!
Når starten gikk havnet Cornaccini bakover i feltet, men Schönberg hang seg på Bakken som en klegg. I halve løpet fightet de to, og Tommy Schønberg var flere ganger forbi Bakken og i ledelse. De siste rundene blinket derimot alle varsellamper i Tommy sin Audi, og han slakket på gassen for å prøve å komme til mål og sikre flest mulige poeng sammenlagt i cupen.

Kraftig vind!
Det har blåst stiv kuling på Mantorp i hele dag, noe som merkes godt med motvind nedover langsletta.

– Audi’n til Tommy går vanvittig bra, fortalte Kai Roger Bakken. – Bilen hans er omtrent dobbelt så høy som min, og allikevel  går den like godt i motvind nedover raka. Det var supergøy og fighte med Tommy, og synd han måtte roe ned. Jeg er uansett superfornøyd med helgen som har sikret meg og teamet totalseier i både Gatebil Extreme Time Attack og Race-cupen for 2014.

Tett fight om å bli beste Svenske!
Løpets beste fight var derimot kampen om å bli beste Svenske. Rickard Cornaccini ga seg etter 2 runder, så Svenske-duellen sto mellom Börje Hansson i Audi Ur Quattro og Robin Jonasson i Porsche 918 replica. Hansson ble til slutt nummer 4, kun 0,3 sekunder foran Johansson.

Vidar Frogner kom i mål som nummer 3.

team_krbKai Roger Bakken og Team KRB Trading kan velfortjent juble over dobbeltseier på Mantorp Park og totalseier i både Gatebil Extreme Time Attack og Extreme Race-cupen for 2014.

resultater_raceresultater_race_totalt
Resultatliste som PDF.