SE LIVE: Formula D Texas 21-22 aug.

Denne helgen følger vi godt med hva som skjer i USA, nærmere bestemt på Texas Motor Speedway. Det hyggelige med denne helgen er jo at vår mann, Fredric Aasbø troner 1.plassen sammenlagt. Det betyr også at det er særdeles mye press som ligger på denne gutten. Vil han fortsatt holde på denne plassen etter endt løp?

Neste Gatebil-festival:
570x250_nettside

battle top 3Top 3 gutta. Det er bare ett løp igjen etter helgens kjøring i Texas. Hvem tror du blir årets FD mester i USA?

På Gatebil.no sendes både kvalifisering fredag og løpet lørdag live her, i tillegg til norsk chat. Del gjerne linken med alle dine venner, slik at vi får god stemning på chatten her både fredag og lørdag.

Premieutdeling: 04.30

LARY5667Aasbø fylte 30 for et par dager siden. Får han ønsket sitt oppfylt ved å vinne denne helgen også? Vi har trua!

Larry_Chen_Speedhunters_Formula_Drift_Seattle-31Gatebil heier selvsagt på Kenneth Moen som gjorde det knallsterkt forrige runde ved å kvalifisere som nummer 1.  Moen gikk ut i topp 16 mot Daigo Saito forrige runde og ligger nå på 11.plass sammenlagt. Vi ønsker begge gutta lykke til i helgen!