Gatebil Rudskogen er i gang! Velkommen!

Gatebil på Rudskogen Motorpark i september er årets siste Gatebil-festival i Norge. 3 hele dager med alt som hører med på en ekte Gatebil-festival! Masse frikjøring for både gate og driftingbiler, løp i Gatebil Extreme, «NM» i Breisladd, Scandinavian Powerdrift Series, utstilling med premiering i mange klasser, og selvfølgelig camping for de som vil oppleve Gatebil hele helgen. Og på kvelden er det selvsagt Monster Energy Aftertrack.

LINK: Inviter venner på Facebook til å bli med.

LINK: Billettpriser og info.

cam2607-copy

Annonse? Send mail til bw@gatebil.no
570_annonse_animasjon_02

BANEKJØRING –
Fikk du ikke testet bilen din på banen i juli, eller har du lyst til å kjøre mer? Da har du sjansen igjen nå! På Gatebil i september er det som oftest mindre kø enn i juli, så alle som ønsker får mye mer kjøretid. Påmelding og teknisk fra torsdag kveld.

cst7195-copy
På alle Gatebil-festivalene i 2015 er det egne kjøreheat for «Sports Cars». Dette er derimot ikke bare for sportsbiler, men også for andre fine biler som har lyst til å kjøre på banen, men ikke sammen med biler som sladder og drifter. Til sammen er det satt av 1 time og 45 minutter for «Sports Cars».

LINK:Les mer om banekjøring på Gatebil.

UTSTILLING –
Utstillingsområdet på Gatebil i september i det gamle depot og ikke på gokartbanen som i juli. Det er ingen forhåndspåmelding for å stille ut bilen, og alle som har en litt spesiell bil kan delta. Området er åpent for utstilling alle dager, men dommere bedømmer biler kun på lørdag. Premieutdeling  i 20 klasser ved Gatebil Shop lørdag kl. 17:00.

0451
Det er ingen forhåndspåmelding til å delta på utstillingen. Du kan bare å møte opp og si du ønsker å stille ut bilen din, så blir du vist vei til gamle depoet.

LINK:Les mer om å delta på utstilling på Gatebil.

CAMPING RETT VED BANEN –
Det blir selvsagt anledning for både publikum og deltakere til å bo på Gatebil hele helgen. Camp-området for publikum er rett bak «breisladdsvingen», bare 50 meter fra banen. Og de fleste deltakere kan bo i det store hoved-depoet. Både camp og depo åpner torsdag kl. 15.00, og er stengt for innkjøring mellom kl. 24.00 og 07.30.

cam1997-copy
På Gatebil i september er dett litt mindre party men like mye bil og action på banen som i juli. Det er derimot topp å bo på campingen, som ligger rett ved baneområdet. Der vil det være massevis av dusjer og toaletter.

LINK:Her er mer info om å bo på campingen.

MONSTER ENERGY AFTERTRACK –
Aftertrack er lørdag kveld i stort telt i enden av hoved-depoet!  Alle med festival / camp-billett er velkommen til Monster Energy Aftertrack.

cam3334-copy

LINK: Hva som skjer på Aftertrack kan du lese om her.

#2 SCANDINAVIAN POWERDRIFT SERIES –
På Gatebil Rudskogen 4-6 september kjøres runde 2 av 3 i den Skandinaviske driftingserien ‘Scandinavian Powerdrift’. Runde 1 var på DHB i Danmark i juni og siste og avgjørende er på Gatebil Mantorp Park 26-27 september. Alle topp 3 totalt får lisens til å delta i Formula Drift USA 2016, og vinneren får kjøre et løp i Fredric Aasbø sin ‘Japan Auto’ Toyota Supra, kjent som ‘Chuckey’. Kvalifiseringen er fredag og topp 16 lørdag.

scpd_01
Beste Norske i Scandinavian Powerdrift runde 1 var Steffen Rudsengen på 5. plass. Serien er også åpent for førere fra andre land, og vinner ble Pawel Trela fra Polen, foran Jens Stark fra Sverige. Michael Schneider fra Tyskland kom på tredje.

LINK: Les mer om Scandinavian Powerdrift på Gatebil.

«NM» I BREISLADD –
I juli kåret vi en «Verdensmester» og i september avgjøres hvem som er best på breisladd i Norge! I fjor vant Alvin Lægreid foran Formula Drift-kjendisene Kenneth Moen og Fredric Aasbø. Reglene blir som i juli, med tett passering av 3 «clipping points», pluss mye dekkrøyk og vinkel. Det er selvsagt også viktig med høy fart, som måles ved inngangen til svingen.

gb_11q0585-e
Både gate og løpsbiler, 2 og 4 wd kan delta. Påmelding fortløpende i lineup lørdag fra kl. 17.30. Kval starter lørdag kl. 18.00. Topp 20 finale søndag klokka 13.00.

LINK: Her er alt du trenger å vite om “NM i Breisladd”.

GATEBIL EXTREME –
Gatebil Extreme blir mer og mer spennende for hvert år, og i 2015 har det kommet mange nye førere og biler. På Rudskogen 4-6 september kjøres delrunde 4 av 5 i både Time Attack og Race-cupen.


Se video fra Gatebil Extreme på Rudskogen i juli.

Så langt i 2015 har nesten 60 biler stilt til start i Gatebil Extreme. Marchelo Adrian Garcia i BMW E30 M3 DTM (på bildet) vant siste løp på Gatebil Rudskogen i juli, men han ligger bare på 6. plass i sammendraget. Leder gjør Kai Roger Bakken foran Vidar Frogner og Eivind Bekkeli.

ARTIKKEL: Alt klart for tidenes race i Gatebil Extreme!

Annonse? Send mail til bw@gatebil.no
570_annonse_animasjon_02

GATEBIL TAXI –
For bare 500,- kroner kan du få deg en heftig tur rundt Rudskogen i en av Gatebil sine 3 BMW M5 taxier. V10- motoren yter ca. 550 hester og alle bilene er nesten 300 kg lettere enn originalt. Alle taxiene har plass til 3 passasjerer, og er rigget som fullblods løpsbiler med racing veltebur, dype Sparco rallystoler og solide 4-pkt. Sparco belter. Sparco selges av Gundersen Motorsport, som alltid også har stor standplass på Gatebil.

cam1011-copy
Gatebil taxi har holdeplass ved Gatebil ved Gatebil sin store stand i enden av depoet, og billetter kjøper du i Gatebil Shop samme sted.

PUBLIKUM PÅ GATEBIL –
Du trenger verken delta på banekjøring eller utstilling for å være med på Gatebil. Å være publikum er knallgøy for alle, for på Gatebil det skjer noe hele dagen – hele helgen. Det er massevis med parkeringsplasser i nære gangavstand til banen. Billetter kjøpes ved inngang eller på nett. Dagsbillett koster kr. 250,-. og parkering kr. 50,-. Barn under 12 år er selvsagt gratis.
Alle priser og info om billetter finner du her:

cam2502-copy
Det er mange plasser hvor publikum har god oversikt på Rudskogen. Mest populært er ‘Breisladdsvingen’, men også på ‘Haugen’ er det topp å få med seg det meste som skjer på banen.

LINK: Billettpriser og info.

TV 2 LAGER GATEBIL TV!
I hele år har et team fra TV 2 filmet på Gatebil-festivalene, og til høsten kommer en egen serie de har kalt for ‘Gatebil TV’. Her kan du ikke bare gjennoppleve mange av årets høydepunkter, men i tillegg komme tettere inn på mange av profilene i miljøet. TV 2 sitt Gatebil-team er selvsagt på plass på Rudskogen 4-6 september også.

cam2555-copy

ØNSKER DU Å BO PÅ HOTEL?
Har du lyst til å bo på hotel kan vi anbefale Quality Hotel og Badeland rett ved E6 i Sarpsborg, ca 15-20 minutter fra Rudskogen. Telefon til booking er: +47 69 10 15 00. Mer informasjon finner du på hotellets hjemmeside: www.superland.no

VEIFORKLARING – Rudskogen Motorsenter ligger langs riksvei 111 mellom Sarpsborg og Rakkestad. Ca. 1 time fra Oslo, og 2,5 timer fra Göteborg. GPS koordinatorer: N 59° 22′ 04″ N – E 11° 15′ 43″.

Tidsprogram. Åpne opp og last ned på mobilen:
program_web_v3