Shell sponset Lena Charlotte med kr. 15.000,-!

I forbindelse med Gatebil og Shell sin ‘road trip’ rundt på Shell-stasjoner i sommer, delte Shell ut både gratis bensin, Ferrari klær, kaffe, billetter til Gatebil og kjøreturer i Gatebil Taxi. Shell utlovet også kr. 15.000,- i spons for å spe på budsjettet til noen som bygger bil for Gatebil-sesongen 2016.

Kriteriene for å få pengene var å sende en velbegrunnet søknad hvor man fortalte om seg selv og bilen. Og blant alle som hadde lyst på pengene, var det Lena Charlotte Westby (28) Brumunddal som ble den heldige.

HOT PÅ SCENEN – TØFF PÅ BANEN!
Lena Charlotte er å regne som kjendis i Gatebilmiljøet. Ikke minst har hun vært masse på scenen under Monster Energy Aftertrack, og i 2011 ble hun nummer 2 ‘Årets Gatebil Babe’. Men Lena Charlotte har også kjørt masse på banen.

Bilen til Lena Charlotte er en BMW 316 fra 1989 hun har eid siden hun var 18. Det er derimot lite igjen som er originalt 316, for til 2013- sesongen var bygget helt om til driftingbil.

– Ja, vi har fått helt dilla! Både jeg om samboeren min Øystein. For bilen har vi bygget opp sammen, og både jeg og han kjører, sier Lena Charlotte til Gatebil.no.

– Høsten 2013 fikk vi derimot ei lita jente, så det ble lite kjøring det året, men i 2014 satset vi for fult. Ikke bare frikjøring på Gatebil, men også i de fleste av løpene i Powerdrift serien og NM i Drifting. Jeg kjører i Semi Pro, mens Øystein har klart å komme seg opp i Pro-klassen. Og selv om jeg ikke klarte å komme på pallen, slo jeg mange av gutta jeg konkurrerer mot.

MAX ATTACK I 2016!
– Bilen ble plukket helt ned igjen etter 2014-sesongen for å gjøre den enda bedre, forteller hun videre. – Motoren er en M3 E46 med turbo som skal være god for over 1000 hester, men denne skal få mindre turbo og justeres så den blir mer lettgjørt og holdbar. I tillegg sveiser vi opp hele karosseriet for å gjøre den stivere, pluss at vi lager rørramme både foran og bak. Vi bytter også ut det meste i bakstillinga, for foran er det allerede full pakke fra Wisefab. Eneste som trengs er servostyring. Men når vi i tillegg pusser opp hus og har ei jente på snart 2 som er verdens viktigste, ja da strekker hverken tid eller penger helt til.

– Men i vinter skal bilen bli klar, og de 15000,- fra Shell skal jeg love deg var et kjærkomment bidrag vi ble utrolig glade for!

DRØMMER OM QUEEN OF EUROPE! 
– Jeg vil nemlig at bilen skal bli så konkurransedyktig og bra som mulig, fortsetter Lena Charlotte videre. – For i alt jeg driver med setter jeg meg store mål, og jeg gir meg ikke før jeg har prøvd skikkelig. Og det samme gjelder selvsagt her.

– Drømmen er å delta i driftingserien ‘Queen of Europe’, hvor jeg kan konkurrere mot selveste Karolina Pilarczyk fra Polen. Hun er mitt største forbilde, i alle fall når det gjelder bilsport. Karolina er helt rå, og vinner også over mange av de beste gutta.

– Men veien dit er selvsagt lang og kanskje helt umulig, men først og fremst skal vi sørge for at jeg har en bra bil, og deretter er det bare å øve, øve og øve.

FLERE SPONSORER ØNSKES:
– Driver du med drifting går penga fort, så jeg er selvsagt på jakt etter flere sponsorer, sier Lena Charlotte til slutt. – Så om noen har trua på å sponse ei blid og tøff jente fra Brumunddal med store ambisjoner, er det bare å kontakte meg på telefon 908 63 694, eller sende en mail til: lenwes@online.no. Du treffer meg selvsagt også på min Facebook-profil, avslutter vinneren av Shell sitt sponsorstipend for 2016.

Gatebil og Shell Norge ønsker Lena Charlotte masse lykke til og vi gleder oss til å se henne kjøre sin E30 BMW driftingbil på Gatebil-festrivalene sommeren 2016.

cam2594-copy
Lena Charlotte er tilskuer på Gatebil-festivalene i 2015, for BMW’n står nedplukket hjemme i garasjen. Med bidrag fra Shell Norge skal derimot bilen være klar til Gatebil-festivalene i 2016. Det store målet er å kjøre i serien ‘Queen of Europe’.

rene_097
Som eneste jente ble Lena Charlotte invitert til å delta i ‘World Powerslide Championship 2014’ på Gatebil-festivalen på Rudskogen. Hun var derimot veldig nærvøs, kvalte bilen i starten og holdt på å spy, men kvitterte strøkent med en 41. plass av 85 startende fra hele 14 forskjellige land. Klart godkjent!

cst9354-copy
Både Lena Charlotte og samboeren Øystein kjører BMW Lena Charlotte kjøpte da hun var 18. Nå er det derimot lite igjen som er originalt 316. Motoren en 3,2-liters rekkesekser fra BMW E46 M3 med turbo, god for over 1000 hester.

320377_3611355437874_1997928771_n
Lena Charlotte har mange ganger vært med i Gatebil Magazine, iført helt andre klær enn mekkedress. Hun har også blitt nummer 2 i kåringen av ‘Årets Gatebil Babe 2011’ og senere deltatt i flere bikini fitness konkurranser. Fremover er det derimot med kjøredress og hjelm du kan forvente å se mest til Lena Charlotte fra Brumunddal, vinneren av Shell sitt Gatebil-stipend for 2016.

LINK: Michelle Trosthol ble ‘Årets Gatebil Pit-girl’ 2015.

NEXT GATEBIL: