Sjekk ut årets Formula Drift biler!

Under finner du (nesten) komplett liste over 2015 Formula Drift biler, mange med nytt design eller ny bil for sesongen. For å gjøre det enkelt for deg, har vi rangert dem etter fjorårets plasseringer i serien. 

Årets første løp går 10-11 april, på Long Beach i California. Gatebil vil selvsagt følge opp med livesending. Mer info om norske sendetider kommer.

  ChrisForsberg.370z-620x620 1. Chris Forsberg: Mesteren fra i fjor skal kjøre Nissan 370Z. Han har fått flere sponsorer, og NOS Energy drink vil være hovedsponsor.

fredric-aasbo-rockstar-livery2. Fredric Aasbø:  Han var så nære å vinne mesterskapet i fjor. I år er Rockstar Energy med på laget, kanskje det vil hjelpe gutten å nå toppen av pallen i år? Bilen er den samme som i før, Scion tC, nå kledd opp i gult og sort. Vi ønsker han selvsagt lykke til med årets sesong, og kommer til å følge han tett opp!

gittin_formula_drift_63. Vaughn Gittin JR: Gittin vil også kjøre samme bil som i fjor, da den nye Ford Mustang RTR ikke er helt ferdig utviklet for konkurranse kjøring. Kanskje den vil bli klar litt senere i sesongen? Vi gleder oss til å se han i ny bil på sikt.

OdiBakchis-620x6204. Odi Bakchis: I år vil han ha to biler tilgjengelig i serien, i den første runden vil han kjøre en Hyundai Genesis, med V8 og Vortech Supercharger. Noen av de andre rundene vil vi se han i Nissan 240SX.

WANG11 5. Forrest Wang: Nybygd Nissan S15, STRØKEN!
11140136_871223099589883_3082942083657746967_o6. Kenneth “Kenny” Moen: Nissan 240SX i Gatebil-drakt. Han har jobbet døgnet rundt siste tiden for å få bilen opp og gå til årets første runde denne helgen. Det skal bli gøy å se den gule bilen knive om toppen i år.

7. Darren McNamara: Skal ikke kjøre FD denne sesongen.

DeanKearney2015.OracleLightning.DodgeViper-620x3678. Dean Kearney: Vi har bare tegninger da vi ikke har sett den testkjøre enda. Ut i fra bildet, ser det ut som nye Dogde Viper! Kult!

Justin Pawlak9. Justin Pawlak: Ford Mustang, nytt design og nytt crew. Han vil fortsatt kjøre med Falken dekk, men det ser ut til at mintgrønne designet er byttet ut i år.

conrad10. Conrad Grunewald: Chevrolet Camarao med noen nye sponsorer og helt nytt design.

11. Robbie Nishida: Oppdatering kommer.

ryan tuerck12. Ryan Tuerck: Denne karen har satt sammen sin Scion FR-S for sesongen med nytt crew. Bilen har fått den klassiske ISMA Toyota designen og hvite Fifteen 52 hjul med enorm hjulvinkel.

gushi13. Ken Gushi: Scion FR-S med nytt design. Greddy er med som sponsor, forhåpentligvis får de orden på de tekniske problemene han har slitt med tidligere.

Achilles-Daigo-Saito14. Daigo Saito: Ny bil! Nissan GT-R, som antagelig vil få mye oppmerksomhet i år. Bilen skal kjøre med Achilles design og 21″ hjul! Hvor tror du denne bilen vil havne sammenlagt i år?

MattField-620x62015. Matt Field:  Nissan 240sx med Rotiform BLQ felger og Yokohama dekk. Bilen er den samme som i fjor, men det er gjort store oppgraderinger i motor, som Vortech Supercharger.

essa16. Michael Essa: 2013 mesteren har planer om å komme sterkere tilbake i år med helt ny bil. Valget har havnet på Chevrolet Camaro og vil kjøre i samme team som Justin Pawlak.

tannerTanner Foust: Gjør comeback etter fem år borte fra denne sporten. I år vil han kjøre denne Passaten med 700 hester! Han vil selvsagt kjøre med Rockstar Energy som sponsor, slik han har gjort i en rekke år. Vi er spent på hvordan han vil finne seg til rette på poengskalaen!

Mike Whiddett - ActionMad Mike: Ekstrem Mazda MX-5. Les mer om bilen her.

Vil du se flere biler?

Sjekk ut bildegalleri fra Bilsport Performance & Custom Show, Elmia 4-6 april. Over 400 bilder, pluss film!

_CAM6287 copy