STUNTMANN I NY MICHAEL BAY-FILM

Joachim Waagaard røper endelig på Facebook hvorfor han ikke kommer til Gatebil på Mantorp, han er nemlig innleid som stuntmann i den nye Michael Bay-filmen 6 Underground. 6 Underground spilles inn i Italia, og har et budsjett på 150 millioner dollar.

Waagaard selv vil ikke røpe så mye, men kjæresten Celine har et og annet hun vil fortelle:

– Jeg fikk bare en melding, jeg, hvor det sto: Du må skynde deg hjem, jeg skal til Italia!

Celine ler. Dette er nok ganske typisk Joachim.

– Han jobber fra 05.00 til 20.00 hver dag, så det er nok ikke så lett å få tak i ham.

– Jeg har inntrykk av at det går i ett, at man har et veldig tight og konkret tidsskjema å overholde, og at de ikke gir seg før ting er 100 prosent.

Joachim fikk en telefon fra Michael Bay personlig, og samme kveld måtte kjæresten kjøre ham til Gardermoen. Derfra gikk flyet til Italia. Celine tror ganske sikkert at det hadde noe og gjøre med hans opptreden i Redbull Drift Shifters tidligere i år, samt måten han er som person.

– Jeg tenkte det skulle være en helg, i verste fall en uke, men der tok jeg visst rimelig feil, ler Celine. Nå har nemlig Joachim vært borte i to hele uker.

– Det hadde vært enklere om jeg hadde hatt en dato å forholde meg til, men jeg aner ikke hvor lang tid dette kan ta. Men jeg kan tenke meg at det er en super mulighet, både økonomisk og for nettverket hans.

Michael Bay har tidligere regissert blant annet Armageddon, Transformers og Pearl Harbor. 6 Underground slippes i 2019.

Ikke nok med at vi har fått se Waagaard som rapper på scenen på Gatebil, neste år får vi altså kanskje se ham som stuntmann på kinolerretet.

#6undergound på Instagram

Joachim Wagaard på Facebook.

Gatebil hovedpartner også i 2019:

Datoer Gatebil 2019 >>