TILBAKE PÅ GATEBIL I 2019

Isabelle Jofjord, som ble kåret til Gatebil Pit Girl i 2016, har tatt et friår fra Gatebil-sirkuset i anledning fødselen av sitt første barn tidligere i sommer. Isabelle ble mamma til en liten gutt som heter Jason.

– Livet som mamma er helt fantastisk! Jeg har ikke mye egentid lenger, men når jeg først har det, setter jeg virkelig pris på det mye mer enn før. Jeg lever plutselig et helt annet liv, men jeg elsker det!

Isabelle flytter snart inn i nytt hus sammen med kjæresten og lille Jason.

– Jeg kommer tilbake til Gatebil neste år, forsikrer Isabelle.

– Når lillegutt blir litt større håper jeg vi kan ta ham med. Pappaen hans kjører litt drifting, så vi vil så klart at han skal få være med og se på når han blir litt større og forstår litt mer.

Og hvem vet, kanskje om noen år er det lille Jason som står på startplata på en Gatebilfestival?

Isabelle på Facebook

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil hovedpartner også i 2019:

Datoer Gatebil 2019 >>