Neste Gatebil Trackdays: Rudskogen 28-30 august

Det har gått rykter om at Gatebil Trackdays på Rudskogen siste helg i august er avlyst, men det er feil! Gatebil Trackdays blir gjennomført slik som på Rudskogen i juli og på Mantorp i Sverige nå i august.

FÅ BILLETTER IGJEN
Grunnet restriksjoner på grunn av situasjonen med Covid-19, er det begrenset hvor mange som kan delta. Gatebil Trackdays er også bare åpent for førere, pluss mekanikere og medhjelpere, og ikke for publikum. Og det er fortsatt noen få ledige plasser igjen.

Kjøp billett til Rudskogen 28-30 aug.

MASSE FRIKJØRING
Det blir masse kjøretid for de som skal delta på frikjøring. Både i klassene Straight, Open og Driftline. Les mer om klassene her. Baneprogrammet blir omtrent som det pleier å være, med første kjørepass fredag kl. 10.00, og avslutning søndag kl. 17:00.

Program blir sendt på mail til alle deltakere, samt postet her på nettsiden nærmere arrangementet.

Alle kan delta på frikjøringen. Her fra Lineup på et av de mange kjørepassene i klassen ‘Straight Line’ på Gatebil Trackdays på Rudskogen i juli.

LØP I GDS
Det blir også GDS driftingløp (Gatebil Drift Series). På Gatebil Trackdays på Mantorp ble det også kjørt GDS-løp, hvor mange av de beste svenske førerne deltok, hvor tidligere GDS-vinner Mikael Johansson vant konkurransen.

På Rudskogen samles mange av de beste norske førerne, pluss noen utfordrere, inkludert 3 juniorer som bla. har utmerkes seg på NM i drifting. Trening og kvalifisering vil bli kjørt på fredag og Top 16 lørdag.

Pr. 20 august har vi 2-3 ledige plasser. Har du lyst til å delta, send mail til bw@gatebil.no, eller kontakt Bjørn Wahlberg på Messenger.

Bildet over er fra GDS-løpet på Gatebil Trackdays på Mantorp Park 14-16 august. Foto: Christoffer Coffe Johansson

EXTREME-LØP
Akkurat som på Gatebil Trackdays i juli blir det løp med mange av de Norske bilene som vanligvis kjører Gatebil Extreme. Time Attack kjøres fredag og Race både lørdag og søndag.

‘Team Husnes Pitstop’ dro hjem med god fangst av Gatebil trofeer etter Gatebil Extreme på Rudskogen i juli hvor tilsammen ca. 20 biler deltok. Det er fortsatt mulig å melde seg på til 28-30 august. Send mail til hja2gatebil.no, eller ring 915 95 257.

BREISLADDKONKURRANSE
Det blir selvsagt også Breisladdkonkurranse. Og som alltid kan alle som er med på banekjøringen delta. Påmelding er ved oppmøte i lineup, 20 minutter før kvalifiseringen starter.

Petter Lauvås (nummer to fra venstre) vant i juli i bilen til Kenneth Nornes (til venstre), og Petter vant også siste gang det var Breisladdkonkurranse i 2019. Klarer han en trippel ved å vinne også nå på Rudskogen siste helg i august?

Tidsprogram og mer informasjon vil bli sendt på mail til alle deltakere.

Kjøp billett til Rudskogen 28-30 aug.

– – – – – –