UKENS #GATEBIL UKE 39: ANN-MARI FOSSEN

Ann-Mari Fossen poster jevnlig både på Facebook og Instagram. Selv om sesongen er over for i år drømmer Ann-Mari seg gjerne tilbake til Frøya og 2Fast.no sitt treff forrige helg.

Fossen kom sent i gang denne sesongen, da mange deler måtte custom bestilles i siste liten. På toppen av dette kom fellesferie, og produksjon av deler tok lenger tid enn forventet. Det ble vanskelig å få alt ferdig.

– Høsttreffet på Rudskogen skulle bli helgen vi skulle få testet bilen, men der fikk vi noen barnesykdommer å jobbe med. Dette er jo fram til i dag den første motoren av sitt slag i Norge, så her må vi lære selv hvordan løsninger vi kan få til. Men nå ser det ut til at vi har løst mange av problemene, og fikk en kjempe helg på Frøya under 2Fast.no sitt treff, forteller Fossen. 

Motoren Fossen snakker om er en VK56, en V8’er Nissan har laget på 5,6 liter. Motoren var opprinnelig en pickup-motor fra blant annet Nissan Titan og Patfhinder, men som aldri ble laget for det europeiske markedet.

Fossen er nå i full gang med å planlegge neste sesong, og hun håper det blir langt mer sete-tid enn det ble denne sesongen.

– Jeg trenger å bli kjent med bilen og motoren for å komme dit jeg vil, sier hun, og røper at planen er å komme seg nedover i Europa og delta på noen av løpene i Queen of Europe.

– Hadde vært tøft å kunne få bli den første Norske dama til å vise seg fram der. 

Ann-Mari Fossen drifting på Facebook

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil hovedpartner også i 2019:

Datoer Gatebil 2019 >>