UKENS #GATEBIL UKE 51 – KAREL SILHA

Søndag 23.12.2018: June Elise Marlén

For en stund siden skrev vi om Karel Silha og Marcelo Adrian Garcia, som er i gang med å bygge hvert sitt helt ekstreme bygg, som begge tar utgangspunkt i BMW M4 DTM. Karel har valgt å kalle sin bil NUKED M4 DTM.  Saken vi skrev den gang, kan du lese HER.

Off season betyr lange dager i garasjen, og Karel kan fortelle at former og karosseri, som forøvrig lages av Elite Projects, nå begynner å bli ferdig.

– Vi har brukt over 1.000 timer på aero-design og CFD-testing. Nå kan vi endelig si oss fornøyd med designet, uttaler Karel i forbindelse med at han postet dette bildet på Instagram:

https://www.instagram.com/p/BrdORcCgXxK/

– Verus Engineering har hjulpet oss mye, og vi har laget hele 28 versjoner av hovedmodellen. Bare diffuseren bak har blitt laget i seks versjoner, og det kjøres CFD-testing på hver av versjonene, utdyper Karel.

– Det blir mye custom deler på denne bilen, både diffuser og splitter, innfestninger og så videre. Jeg er i kontakt med en stor leverandør for å få produsert former og diverse, og så skal Robin og Elite Projects også bidra med en hel del viktige deler.

Det er store krefter som skal genereres gjennom bilen, og Karel er ikke beskjeden når han forteller om sine forventninger:

– Med de data vi har, så blir dette den sterkeste aero-bilen i Gatebil Extreme!

karel_s_motorsport på Instagram

Karel S MotorSport på Facebook

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil hovedpartner også i 2019: