Delta på Gatebil utstillingen på Gatebil i 2016!

(PS! Siden er ikke oppdatert med 2017 info).

Gatebil er langt fra bare banekjøring på dagen og Aftertrack om kvelden! For rundt omkring på hele området står det utstilt massevis av lekre biler av alle merker og modeller. Delta på utstillingen med bilen din på Gatebil i 2016.

Annonse ledig, bw@gatebil.no
570_annonse_animasjon_02

ALLE KAN STILLE UT BILEN PÅ GATEBIL
Alle som har lyst kan delta på Gatebil sin utstillingen! Ikke bare typisk styling og tuningbiler. Du trenger heller ikke ha ambisjoner om å vinne pokaler. Har du en litt spesiell bil som du syntes det er gøy å vise frem, så kom på Gatebil i 2016.

INGEN PÅMELDING, BARE Å MØTE OPP
For å delta på utstillingen er det bare å møte opp på de forskjellige Gatebil-festivalene. Det er ingen forhåndspåmelding. Alle biler som er inne på området vil automatisk bli vurdert av Gatebil sin utstillings-jury.

PREMIERING I MANGE KLASSER
Gatebil deler ut premier i mange klasser. Alt fra merkeklasser som Audi, BMW, Ford, Nissan, Volkswagen, Volvo. m.fl., pluss Amcar, Retro, Sportsbil før og etter 1990, Best Female Ride, Show’n Shine, Motorrom, Dekk/ felg, Best stand, Best klubb, Car of the show. m.fl. I tillegg deles alltid ut en premie til noen som av en eller annen grunn har utmerket seg på en slik måte at han/ hun fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

DETTE ER HVA DOMMERE SER ETTER:
Dommere ser etter alt mulig. Trender, nytenking, hvor fint ting er gjort, osv. Det er ingen automatikk at den dyreste bilen med størst stylingspakke, breiest hjul og lavest senking vinner. En ganske original bil kan også få premie i mange av de forskjellige klassene.

PREMIEUTDELINGEN ER ALLTID PÅ LØRDAG
Du kan selvsagt stille ut bilen din flere av dagene, men det er på lørdag juryen bedømmer alle biler og deler ut premier. Premieutdeling er alltid kl. 17.00 ved Gatebil Shop og Taxi.

FYLL UT SKJEMA MED INFO OM BILEN
For at både juryen og andre kan få vite mest mulig om bilen din, er det topp om du fyller ut «Info plakat» og legger synlig i ruta på bilen. Skjemaet får du ved Gatebil Shop og Taxi, eller i cafeen ved utstillingsområdet i gamle depoet. Dommerne har også skjemaer de deler ut.

bjorn_106
Volvo Amazon’en til Svenske Fillip Malm har fått massevis med oppmerksomhet og vunnet drøssevis med pokaler i 2014. Den ekstremt ombygde gamle Volvo’en har rørramme og de fleste karosserideler i karbon. Motoren er en BMW V8 med turbo som yter i overkant av 600 hester. Bilen har også firehjulstrekk med komplett drivlinje fra Nissan Skyline R32 GT-R.

0111Disse 3 deltok på Gatebil på Rudskogen i september med familiens kule Opel Kadett A. Ingen premie, men like gøy allikevel. I september brukes det gamle depoet som utstillingsområdet.

0091Det dukker alltid opp en god del sportsbiler på Gatebil. Både nye og gamle klassikere. Noen våger seg ut på banen, mens andre nøyer seg med å parkere på utstillingsområdet. Her 3 kompiser fra Sverige med hver sin Lamborghini Gallardo.

mantorp_2014_081Simon Dannoff sikret 3. plass i Opel-klassen på Gatebil Mantorp juni 2014 med sin 1992 modell Corsa Cosworth. Bilen har en 400-hesters Ford Sierra Cosworth motor og Sierra Cosworth bakstilling og girkasse. Skjermutbuggerne er tydelig inspirert av MG Metro GpB fra midten av ’80-tallet.

0152Finest motorrom er en av klassene som premieres. Edil Abelseth fra Asker kapret andreplassen i denne klassen På Rudskogen september 2014 med sin 1969 Chevrolet Camaro SS.

cam1005-copyStance-stilen er fortsatt veldig hot! Den her Holnda Civic’en var råkul med tøffe ‘Image’ hjul og med mye senking. Akkurat passe klaring til skjermene. Bilen deltok på Gatebil-festivalen på Mantorp Park i juni 2014

0041Den her Svenske Golfe’n på var på standen til Bilcity fra Göteborg på Gatebil Rudskogen september 2014. Bilen er en 2006 GTI med luftfjæring, 22-toms felger og stappet full med høytalere og forsterkere. Kanskje ikke lett å få godkjent i Norge, men i Sverige er reglene for godkjenning av ombygging noe “snillere”.

bjorn_004På Gatebil-festivalen i juli brukes hele den store gokartbanen som utstillingsområde. Du kan la bilen din stå parkert her hele helgen, eller bare delta på utstillingen på lørdag. Det er kon på lørdag dommere bedømmer biler og det er premieutdeling.

cam2336-copySpeeaker Arild Dyrkorn presenterer alle vinnere. Her topp 3 fra klassen ‘Female Ride’ på Rudskogen i juli. Til høyre nummer 3 Christina Solheim for sin strøkne VW Golf. Til venstre nummer 2, Anna Rathe som kjører Nissan GTR i Gatebil Extreme. Og i midten Jannicke Haug Sæther som vant førsteplass med sin Volvo 242.

Velkommen til å delta på utstillingen på Gatebil festivaler i 2016.