VONKA KLATRER

Junior-drifter Max Vonka, som vi forøvrig fikk stifte bedre beskjentskap med under Super 3-kvalifiseringen på Rudskogen i juli, kjører i år serien NC Pro 2, altså Norgescup. Her har Max bevist at han er en habil sjåfør som stadig kjører bedre og bedre. Pappa Paal kan fortelle at sønnen har vært beste junior i alle løp, og i runde 4, som ble kjørt på Grenland Motorsportsenter forrige helg, ble han nummer to. I dette løpet var han forøvrig kval-ener.

– Nivået i Pro 2 har blitt veldig høyt, så jeg er strålende fornøyd med en andreplass, jubler Max.

Max Vonka (til venstre) med pokalen for andreplassen i NC Pro runde 4. Førsteplassen gikk til Sander Ertvaag (til høyre. Foto: Privat.

Nå ser han frem til avslutningen på sesongen og Final Fight på Gardermoen neste helg.

– Max satser på en topplassering neste helg, bekrefter pappa Paal, som også åpner opp for at sønnen kjører på Gatebil neste sesong.

– Han kan ikke kjøre full Gatebil-sesong ettersom han ikke blir 18 før 5. juli. Skal prøve å få ordnet det slik at han får lappen den dagen, og da kan han kjøre på hovedtreffet på Rudskogen i juli.

Vonka Racing på Facebook

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil hovedpartner også i 2019:

Datoer Gatebil 2019 >>