VONKA MOT VONKA

Sesongen er ikke helt over enda, i hvert fall ikke for drifterne. Final Fight for NM i Drifting, Norges Cup drifting, NMK-mesterskapet og Powerdrift-serien for både PRO, PRO 2 og R-Drift arrangeres på Gardermoen Raceway førstkommende lørdag. På startlistene for klassen NC PRO 2 er det ett navn som står nevnt to ganger: Vonka.

Lillebror Vonka debuterer nemlig i PRO 2 mot storebror Max, en debut det kan være vel verdt å få med seg. 15 år gamle Ludvik er en juniordrifter vi garantert kommer til å se mer av i fremtiden, ikke minst på Gatebil. Ludvik stiller i gamlebilen til Max, en Nissan S15 SR20DET.

– Dette kan bli høydepunktet i år. Vi håper Ludvik får vist seg litt frem og at Max tar seieren på hjemmebane, sier pappa og teamsjef Paal Vonka.

– Ekstra morsomt blir det om de må kjøre mot hverandre, men vi ønsker vel at begge kommer lengst mulig, og da er det ikke så gunstig at de møter hverandre for tidlig.

Vonka racing på Facebook

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil hovedpartner også i 2019:

Datoer Gatebil 2019 >>