ZYRUS BYGGER LAMBO DRIFTEBIL

Radni Molhampour i Zyrus Engineering melder på Facebook at de endelig har fått sin aller første bestilling på en custom Lamborghini Huracan. Zyrus Engineering ble opprettet tidligere i år, med mål om å selge ombygde Lamborghinier med ekstrem ytelse, først og fremst ment for bruk i racing. Bestillingen som nå har kommet inn etterspør imidlertid en fullspekket driftebil, basert på et Supertrofeo chassis.

– Dette vil bli en av få i sitt slag i verden, melder Radni.

– Bilen vil bli utstyrt med V8 twin turbo, carbon karosseri, Öhlins understell, Motec ECU, Xtrac girkasse og masse annet gromt utstyr. Helt rått!

Det meldes at det her er snakk om en norsk kunde, så vi antar at det etter hvert vil bli mulig å se bilen i aksjon på norsk bane. Tiden vil vise om bilen blir en ny utfordrer i Gatebil Drift Series.

De siste åtte månedene har Zyrus Engineering brukt på å bygge det de omtaler som «en mer elegant, råere og bedre Lamborghini Huracan». Denne bilen vil bli lansert på Oslo MotorShow som Zyrus LP1200. Den omtalte driftebilen vil bli en variant av Zyrus LP1200.

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil hovedpartner også i 2019:

Datoer Gatebil 2019 >>