14 gode GRUNNER TIL Å KOMME PÅ RUDSKOGEN i HELGEN!

Nå i helgen den 9-11 september er det duket for årets siste Gatebil-festival i Norge. Her har vi laget en liten oversikt over veldig gode grunner til å dra sammen med alle dine bil-kompiser til Rudskogen i helgen.

img_0039-coffe

LNK: Her finner du billettpriser og info.

1. FRIKJØRING FOR ALLE SLAGS BILER!
Banekjøring er for alle, uansett biltype. Det deles inn i kjøreheat/ grupper for drifting/ sladding og for gatebiler & sportscars som vil kjøre raske runder. Alle som skal kjøre må ha flammehemmende kjøredress, hjelm, og bilen må være i god teknisk stand. Dress og hjelm kan du leie billig eller kjøpe på standen til Gundersen Motorsport. Det er nesten 20 timer med kjøring i programmet. Ellers er det fritt frem for å ha det kjekt på banen og har du ikke bil, fortvil ikke. Det er like kult å se på, og er du heldig kan du finne noen å sitte på med.

bane_01

LINK: Om Banekjøring på Gatebil

2. SCANDINAVIAN POWERDRIFT
Ett av helgens høydepunkter for drifting-frelste vil skje opp fra  ‘Angsten’ og rundt til ‘Karusellen’. Dette vil du se best fra øya, som er koblet til med broer fra både gamle og nye depot. Under Gatebil-festivalen vil runde 2 av 3 kjøres fredag (kvalifisering) og lørdag (finale/løp). Siste runde av denne serien vil finne sted på Gatebil Mantorp siste helg i sept, du skal vel dit også?

powerdrift_hoved_1

LINK: Les mer om Powerdrift på Gatebil her.

3. UTSTILLING FOR ALLE BILER
I gamle depot foregår utstilling i september. Det er like mange pokaler som skal deles ut som ellers, men litt færre utstillere enn det som er midt på sommeren. Sjansen for å vinne premie er desto større. Ta med deg blankpolerte bil, og still den ut! Vi ønsker både nye, gamle, klassiske, lave og strøkne biler velkommen til oss! PS! Søndag er det egen utstilling for Porsche 911. Les lengre ned.

bjorn_038

4. GATEBIL SHOPPEN & GATEBIL TAXI
Har du enda ikke sikret deg årets Gatebil-kolleksjon? Hvert år fornyer vi våre klær. Disse selges ikke over noe webshop, men du finner vårt utvalg av t-shirts, hoodies, klær for barn etc. I vårt store gule telt, er det også muligheter for å kjøpe seg en uforglemmelig kjøretur med våre Gatebil-taxier som kjøres av drevne sjåfører i BMW M5. Du finner det gule teltet helt øverst i depot.

taxi_hoved_02

LINK: Les mer om Gatebil Taxi.

5. FARE FOR SOL OG VARME
Sommeren er ikke over, men det er ikke langt unna. I september kan det fortsatt være t-skjortevær, glem ikke solbriller, grillen og godt humør!

_CAM6889

LNK: Her finner du billettpriser og info.

6. PORSCHE 911 UTSTILLING SØNDAG
Søndagen kjører vi en Porsche 911 spesial. Det betyr at vi ønsker å se flere Porscher både på banen og på utstilling som blir i det gamle depot. Vi setter opp egne premier i klassene: 5 utvalgte vannavkjølt, 5 utvalgte luftavkjølt, og 1. til 3. plass i ‘Porsche 911 car of the show’. PS! Andre Porscher er også velkommen til å delta.

0141

LINK: Les mer om Porsche 911 utstilling søndag.

7. DTC OG NTCC- FØRSTE GANG PÅ GATEBIL!
Selv om vi har hatt noen “faste” NTCC biler i Gatebil Extreme, skal vi for første gang holde løp for denne serien. Det vil komme toppførere fra Norge og Danmark, med tidligere Formel 1 fører Jan Magnussen i spissen. Marius Nakken fra Ålesund (på bildet) er en av de norske som hevder seg bra i serien. Nakken fikk en fin 5.plass i Extreme løpet på Rudskogen i juli. Rallycrossfører Andreas Bakkerud stiller også til start i Babyblue Ford Mustang. DTCC/NTCC kjører løp både lørdag og søndag på Gatebil. Har du lyst å se brølende V8 Thundercars  kjøre? Da må du med deg familien og heie frem dine favoritter.

_CAM6819 copy

LINK: Les om NTCC og DTC på Gatebil

8. AFTERTRACK: CLUB GATEBIL
I to av Rudskogens flotte pit-garasjer vil det være Aftertrack-party lørdag kveld. Dette blir et nytt “konsept” hvor vi dropper partyteltet vi har pleid å ha nederst i depoet. Nå blir det innendørs, og Svenske Dj Vogel sørger for den beste party-musikken. Her er det bare å slenge innom i løpet av kvelden.

bw_0138

9.  SPENNENDE I GATEBIL EXTREME!
Nytt opplegg på gatebil.no i september, få med deg live resultater på på vår hjemmeside. Alle tider, resultater fra løp og trening vil bli live oppdatert med resultatlister. Nå trenger du ikke vente til at vi skal få tid til å legge ut en artikkel, nå kommer dette automatisk. Etter siste løp på Rudskogen i juli leder Kai Roger Bakken foran Kenneth Moen (nr 2) og Jan Øyvind Ruud (nr 3).

_CAM6273 copy

LINK: Slik ligger det an i Gatebil Extreme før helgens løp.

10. TV2 ZEBRA ER PÅ PLASS OG LAGER TV! 
Gatebil TV vil som de har gjort i fjor og denne sesongen være på plass med kameraer i depot og på bane og lage kjempe kule tv-program. Forrige uke vant feelgood serien internasjonal pris i kategorien dokumentar under London Motor Film Festival. Gled deg til kule episoder når vinteren er her.

_CAM6826 copy

LINK: Se alle episodene fra 2015 på TV2 Sumo.

11.NM I BREISLADD!
Den klassiske breisladden blir selvsagt kjørt i år også. Vi samler eliten av driftere i Norge, men Svensker og andre utenlandske førere er selvsagt velkommen til å delta også. I fjor var det Fredrik Øksnevad som vant tittelen, vil han forsvare den i år også?

BREISLADD NM

LINK: Les mer om NM i breisladd her.

12. DET ER ÅRETS SISTE GATEBIL-KJØRING I NORGE!
Kanskje dette er din siste mulighet til å teste bilen på banen i år? Om du ikke vil gi deg helt enda, kan vi også minne om at årets desidert siste kjøring finner sted i Sverige 24-25 september. Bare to uker etter vi har kjørt fra oss på Rudskogen.

d97i3287

LINK: Om Banekjøring på Gatebil

13. TEST OG VINN NYE FORZA HORIZON 3
På standen til Gatebil sin partner Shell blir det Norsk førpremière på det nye Xbox bilspillet Forza Horizon 3, og er du heldig kan du bli en av de første som gratis sikrer deg et eksemplar av spillet pluss en splitter ny Xbox One S.

forza_hoved

LINK: Les mer om norgespremière på Forza Horizon 3.

14. SKAP MINNER – TA BILDER!
Har du ingen planer for 9-11 september, fyll opp bilen din med gode venner og ta turen til Rudskogen! Campen åpner torsdag klokken 15:00! Tar du bilder under helgen, sleng de ut på Instagram og tagg dem med #gatebil, #gatebil2016, #gatebil_rudskogen, osv. De kuleste bildene med god stemning havner i en årbok som skal være klar for salg på Oslo Motorshow!
IKKE glem å følg oss på både Facebook og Instagram @gatebil_official.

instagram_01

LNK: Her finner du billettpriser og info.

Klikk på plakaten og les mer: