Info om Breisladden på Gatebil 28-30 aug.

Alle som deltar på Gatebil Trackdays på Rudskogen nå til helgen 28-30 august, kan være med i Breisladden. Her er informasjon til deltakere.

PÅMELDING / STARTNUMMER
Påmelding ved oppmøte i lineup 15 minutter før kvalifiseringen starter.

Startnummer/ deltakernummer er det du får skrevet i ruta når du har teknisk kontroll. Om dette har blitt borte i løpet av helgen, skriv det på en lapp og fest godt synlig på innsiden av en av siderutene bak.

KUN 1 FØRER PR. BIL
Det er ikke lov å være flere førere på samme bil. Det har vist seg før at det kan bli vanskelig for både dommere og de som organiserer å ha kontroll.

KVALIFISERING LØRDAG 17:50
Biler blir startet i tilfeldig rekkefølge. Ikke etter stigende deltakernummer som ble skrevet i ruta på teknisk kontroll.

Se kart under for hva dommere dømmer etter. 3 dommere gir poeng fra 0 til 100. Din poengsum blir gjennomsnittet av de 3 dommerne sine poeng.

Når du har kjørt ditt run, kjør til bakerst i køen ved start og vent til kvalifisering er ferdig før du kjører tilbake til depot.

Resultater vi bli publisert her på nettsiden og på Gatebil Facebook.

FINALE SØNDAG 10:00
De 20 beste fra kval får kjøre finalen. Her blir biler startet etter stigende rekkefølge etter resultatet fra kvalifiseringen. Bil nummer 20 først, osv.

I finalen kjører alle 20 ett run og tilbake til start. Så vil de 6 beste av disse kjøre et nytt run, og til slutt de 3 beste av disse i selve superfinalen.

Det vil komme mer informasjon om tid og sted for premieutdeling.

Last ned program: Pdf  | jpg

Petter Lauvås fra Lauvås utenfor Bergen vant Breisladden på Gatebil Trackdays i juli i bilen til Kenneth Nornes.

– – – – – –