Disse sendte inn de hotteste bildene!

Mange bilder ble sendt inn til vår årlige “fotokonkurranse”. Ingen store premier er delt ut, men fem bilder i hver klasse ble stilt ut på Gatebil sin stand på Oslo Motorshow 10-12 oktober.

Bildene er lagt ut i tilfeldig rekkefølge uten noen spesiell rangering i hver klasse. Vi gjør oppmerksom på at det er mange gode bilder som ikke nådde opp, ikke fordi dem var dårlig, men fordi mange velger å sende inn bilde av akkurat de samme motivene.
Kenneth Alm og Fredric Aasbø gjør det enkelt for fotografene, mange bilder blir kjempe kule, men man gjør det rett og slett vanskelig for seg selv å sende inn et bilde av akkurat disse bilene. Det er svært mange som sender inn relativt like bilder i fra samme sving. Vi synes det er begrenset hvor mange ganger vi kan bruke bilde av våre kjendisførere.
Et tips til neste fotokonkurranse, vi savner enda flere bilder og øyeblikk fra depot, det er lov å være enda mer dristig. Et skarpt og fint bilde fra breisladdsvingen trenger ikke nødvendigvis være akkurat det vi er ute etter.

I år ble de fleste bildene sendt inn av våre utenlandske fotovenner, noe som viser at interessen for Gatebil-festivalene er stadig økende internasjonalt. Det er moro!

Årets grommeste bilde fikk Christoffer Coffe Johansson, som fanget Bil Baldwin med flere i vindsuget fra en driftebil som har passert målstreken på langstrekket.

Gatebil takker for alle bidrag som ble sendt inn!

I RØYKEN:
rasmus bidstrup

Per Ottar Walderhaug (2)

EirikAadde

Dmitry Zhestkov

Christoffer Coffe Johansson

EXTREME:
Ørjan Lauritzen

Per Ottar Walderhaug

MAGNUS BEKKENGEN

Kristian Tjessem

andreas Johannesson (2)

TYPISK GATEBIL:
rudi Minelle

Vladimir Ljadov

Tomasz Majewski

Eirik Aadde

Andreas Johannesson

ÅRETS BILDE:
Christoffer Coffe Johansson 3

SE OGSÅ: SLIK VAR OSLO MOTORSHOW 2014, BILDEGALLERI.

SE OGSÅ: FILM FRA OSLO MOTORSHOW