Formula D: LIVE STREAM + CHAT HER!

Årets siste løp i Formula Drift vil gå av stabelen denne helgen! Seks runder er alt kjørt i år, og den aller siste vil foregå på den legendariske Irwindale banen, som ligger et lite stykke utenfor storbyen Los Angeles i California.

LES HER: Scenario; hva skal til for at Aasbø IKKE vinner? 

Sjekk ut nyeste Gatebil Video:

Annonse:
570_annonse_animasjon_02

12140905_10153680722019096_341293237527576335_oDet er i god tradisjon at norske Gatebil-fans reiser over Atlanteren, og i år er intet unntak. Mange er klare for å heie frem både Fredric Aasbø og Kenneth Moen på tribunene. Fredric har gjort det sterkt gjennom hele sesongen, og ligger faktisk an til å vinne serien. Etter seks runder leder han med 80 fine poeng over Ken Gushi som ligger på 2.plass og Ryan Tuerck på tredje. Kenneth finner vi ikke så veldig langt unna, han er nå på en fin 9.plass sammenlagt.

kenneth moenKenneth har med seg sin gode kompis og mekaniker, Christer Halvorsen; som skal sørge for at både bil og sjåfør skal surfe seg gjennom den ene etter den andre fighten til topps. Er vi ordentlig heldig blir det våre gutter i finalen!

FredricAasbo.ChrisForsberg-620x413I fjor endte Fredric på en 2.plass sammenlagt, like bak Chris Forsberg. Vi vet Aasbø er sulten på gullet, vil ha ta det med seg hjem i år?  I tillegg til den Amerikanske serien, har Aasbø også kjørt de internasjonale løpene som har foregått i Japan og Canada. Den siste runden i Kina er avlyst, men etter slik vi forstår det, vil den helgens kjøring på Irwindale telle i den internasjonale serien. Det vil si at vi kan få en norsk deltager som kan vinne både VM i drifting, i tillegg til å bli Champion i den Amerikanske FD serien. Dette er ekstremt spennende, vi kan ikke annet enn å ønske våre norske helter alt det beste for helgen.

Vil du ha med deg årets kanskje største happening? Da må du følge med live her på Gatebil.no. Vi håper det blir topp stemning på den norske chatten, og ønsker selvsagt våre svenske naboer velkommen også til å diskutere seg i mellom. Flott om alle deler linken med sine venner, så blir vi enda flere!

KVALIFISERINGS RESULTATER:
PRO_IRWINDALE_TOP-32-FINAL

Battle-Bracket-top-32

Våre sendetider på livestreamen vil bli som følgende:

Fredag:
Livestream starter: 21:30
Kvalifisering: 22:10 til utover natten

Lørdag:
Topp 32: 00:40 (natt til søndag)
Topp 16: 04:30
Premiering: 06:30 (tiiiiidlig søndag morgen!)

Bli med å diskutér i vår GATEBIL-Chat:


[advpoll id=”13″ title=”Advanced Poll” width=”570″]

TEASER:


Formula DRIFT Irwindale Teaser – 2015