Aasbø klar med ny bil til Formula Drift 2017!

Førstkommende helg den 31 mars til 1 april startet årets sesong i Formula Drift USA i Long Beach, California. En av favorittene er selvsagt Fredric Aasbø som i år stiller med splitter ny bil, en Toyota Corolla.

Alle bilder i artikkelen: Larry Chen / Papadakis Racing

Aasbø ble nummer 2 i Formula Drift i 2016, og aller husker 2015-sesongen hvor han vant både Formula Drift i USA, Formula Drift Asia og VM, så målet for Aasbø, Toyota, Rockstar Energi Drinks og Team Papadakis Racing er selvsagt å ta tilbake tittelen som Formula Drift Champion i 2017.

Dette fortalte Aasbø til Gatebil.no når den nye bilen ble presentert:

– Bilen er i utgangspunktet en Toyota Corolla iM, som har fått full behandling av Papadakis Racing. Det betyr en rundt 1000 hestekrefters firesylindret 2AR-motor som går på Ignite etanol og lystgass, egenutviklet forstilling og bakstilling og et bodykit laget av et konseptverksted i Los Angeles.

– Dette er et veldig spennende år for oss, da vi blir et offisielt Toyota Racing-team. Tidligere har vi kjørt for Scion, som var et ungdomsmerke som nå er rullet inn i Toyota. Det betyr at mange dører åpnes. Bilen ble lansert offisielt under Nascar-løpet her i Los Angeles 25-26 mars, og toppsjefen i Toyota USA har nå ønsket oss velkommen. Dette er stort for en smågutt fra Siggerud!

– Konkurransen i Formula Drift blir bare tøffere og tøffere, og det blir veldig spennende å se om vi kan få en bil som i utgangspunktet er en framhjulstrekker til å hevde seg i dette feltet. Første løp går i Long Beach California den 31. mars og 1. april – og du kan se alt online (og gratis) på http://www.formulad.com/live!

FØLG AASBØ PÅ SOSIALE MEDIER:
Facebook  /  Instagram  / Twitter

AASBØ KOMMER OGSÅ PÅ GATEBIL I 2017!
Gatebil ønsker Fredric Aasbø masse lykke til, og ser frem til at Aasbø kommer med sin Toyota GT86 driftingbil for å delta på Gatebil både på Vålerbanen 25-28 mai, på Mantorp Park 15-18 juni, og i Super 3 konkurransen på Gatebil Rudskogen 6-9 juli.

LINK: Pressemelding fra Papadakis Racing

LINK: Teknisk spec på den nye bilen

LINK: Se Formula Drift live gratis her fra fredag 31. mars

corolla_03

corolla_02

corolla_01

corolla_04

HER ER ALLE GATEBIL-DATOER I 2017:
Gatebil Vålerbanen, Norge 26-28 mai
Gatebil Mantorp Park, Sverige 16-18 juni
Gatebil Rudskogen Motorpark, Norge 6-9 juli
Gatebil Rudskogen Motorpark, Norge 8-10 september.
Gatebil Mantorp Park, Sverige 22-24 september

Gatebil hovedpartner 2017:
570x200_shell_v2