Formula Drift R#3 Orlando

5-6 juni er det igjen til for å samle verdens hotteste driftere til kamp. Denne gangen i Florida, Orlando. Både Fredric og Kenneth er ladd for å sanke poeng i helgen, og foreløbig ligger Fredric på 2.plass sammenlagt og Kenneth nå på en 13.plass.
Odi Backshis leder serien med noen få poeng.

tannerVi legger også merke til at tidligere storfavoritter ikke har helt fått det til i år med nye biler. Tidligere mestere som Daigo Saito og Michael Essa ligger langt nede på resultatlisten. Tanner Foust og Mad Mike som har gjort comeback, ligger tett i tett på 23 og 24.plass.

Det er fortsatt en del runder igjen, og tabellen vil helt sikkert se helt annerledes ut etter helgens kjøringer. Vi ønsker selvsagt våre norske lykke til!

SLIK GIKK KVALIFISERING FREDAG KVELD: 

Ken Gushi (92 poeng) var den som kjørte best under fredagens kvalifisering. Det var grådig jevnt i toppen,  Fredric (85 poeng) havnet på 11.plassering og Kenneth (82 poeng) på 16.plassering. Heldigvis havner gutta på hver sin side av tabellen, og kan da i utgangspunktet ikke møtes før i finale.

Battle-Bracket-top-32_1 Round-3-Uncharted-Territory-Qualifying-ResultsHer på Gatebil.no kan du se sendingen live på våre sider. Her er det også muligheter for å delta i vår norske chat! Spre det gjerne videre til dine venner, det er kjekkest med masse folk på chatten!

Norske sendetider på livestream:
Fredag:
Livestream starter: 17:45
Kvalifisering: 18:10-21:00

Lørdag:

Top 32: 19:15
Topp 16: 23:30
Premieutdeling: 01:30

Traseen vil se slik ut: 
orlando

LINK: Les om Runde #1
LINK: Les om Runde #2

LIVESTREAM VIL STARTE HER:

Bli med å diskutér i vår GATEBIL-Chat:

 

Sjekk ut alle bilene i Formula Drift HER. 

 

SUGEN PÅ MER DRIFTING? Få med deg Gatebil på Mantorp!
plakat_sverige_2015_original_liten_3