GATEBIL PÅ VÅLER I GANG NÅ!

Helgen på Vålerbanen er endelig godt  i gang. Til campen strømmer det på med folk, i depo er alle salgsboder på plass. Vi ser en rekke nybygdebilder som skal kjøre sine aller første runder her i helgen. Gatebil gleder seg til å se nye og gamle biler og fjes denne sesongen også.

_CAM1369 copy
Team Buldre er på pass med stor stand, og masse fete biler og selvsagt godt humør i “Lyckliga gatan”. Du finner dem helt nederst i depo.

_CAM1383 copyAldri før har det vært så spennende før en sesongåpningen av Gatebil Extreme! 2014-vinner Kai Roger Bakken skal forsøke å forsvare tittelen mot Vidar Frogner sin nye værsting-Porsche, og Tommy Schønberg sin Audi A3R går fortere for hvert år. Men i 2015 er det flere biler vi kan regne med kommer til å kjempe om de beste plassene!

_CAM1379 copyTeam NCT!
Et nytt team i Gatebil Extreme i 2015 er Norsk Chassis Teknikk med Jan Hroar Bjørklund og Per Henrik Skjolden. Dette er erfarne sjåfører med  tilsammen 100-vis av billøp bak seg. Bjørklund er hele 73 år og kjørte sitt første løp allerede i 1959. på 70 og 80-tallet kjørte han masse rallycross bl.a. sammen med Martin Schanke. I teamet er det 2 biler, i tillegg til Raimond Nordnes sin 1000-hesters BMW som har fått hjelp av Norsk Chassis Teknikk til å få ut potensialet i BMW’n. Bilen Bjørklund skal kjøre er en ekte DTM Audi A4 fra 2007, som skal kjøres i Extreme serien på Gatebil.

_CAM1350
Når man er fra Toten, ja da må man bygge bil som skal virkelig skal gjøres bemerket. Øyvind Hagen har de siste årene snekret på sin VW Passat. Den er langt fra lat. 750 Audi hester skal klore seg fast på banen, dette blir moro å se.

_CST7278 copy Alle biler kan delta!  Se fullt baneprogram over når din bil kan kjøre HER.

_CAM1404 copyPsycho Tuning har fått seg ny bil/taxi i samarbeid med  Biltema. Bilen er en Mercedes C63 AMG – en renspikket banebil, med fire bøttestoler.

_CAM1456 copy
Er du glad i Plasti Dip? På standen til Stian Sørlie Motorsport er det Norgespremiere på nye kule farger i blant annet gull. Sjekk det ut!

_CAM1470 copyTa turen til GATEBIL på Vålerbanen i helgen du også! Det er meldt sol og opphold lørdag og søndag!

plakat_valerbanen_2015_liten_03