Kim Søndergaard vant første runde i Powerdrift på GATEBIL-festivalen!

Kim Søndergaard fra Bergen Drift team stakk av med seieren i runde 1 i Powerdriftserien på GATEBIL Vålerbanen (til høyre i bildet).

Av: Camilla S.T / camilla@gatebil.com

Det var jevnt i toppen og finalen ble kjørt mellom Kim og Joakim Johansen. Joakim har aldri kjørt Powerdrift tidligere, og kunne klinke til med en god andre plass i sin Toyota Supra. Vi regner med å se denne karen vil gjøre seg greit bemerket på Gatebil-festivalene og i Powerdrift serien fremover.

Tredjeplassen gikk ikke utforventet til Robin Alsaker som er et kjent fjes på pallen i Powerdrift, og til slutt kan vi nevne Marius Andrusevicius som kom på fjerde i blå BMW E30.
Fredrik Øksnevad klarte ikke å bli ferdig med sin bil til årets første runde, men forhåpentligvis rekker han å få kjørt noen runder søndag.

powerdrift runde 1 våler

_CAM9975 copy
Det var ikke hvem som helst som stilte opp som dommere denne gangen. Formula Drift førerne Kenneth Moen, Dai Yoshihara og Fredric Aasbø delte gladlig ut poengene. I tillegg ble det gikk ut ekstra hederspremier fra driftingstjernen Dai som DriftMonkey generalen har invitert til Norge.

_CAM9993 copy
Best in Show Award presented by Dai Yoshihara gikk til Kenneth Nornes som imponerte både dommere og publikum med sin råsterke Nissan Skyline.

_CST6566
I finalen mellom Kim Søndergaard og Joakim Johansen var det ikke mye som skilte mellom disse. Driftingveteranen fra Vaksdal sjarmerte dommerne mest.

_CST6475 copy
Kenneth Nornes fra Kaupanger har en brutal bil og rå kjørestil. Dessverre holdt dette ikke helt til finalen, men showet skal han ha applaus for!

_CST6439 copy
Rakkestadgutten Tor Anders Ringnes i splitter ny Toyota GT86 ble utslått i Topp 16 mot Joakim Johnsen. Tor Anders er ekstremt fornøyd med bilen sin, og lover å satse enda hardere så fort han blir enda bedre kjent med den nye redskapen sin.

Les mer om Powerdrift sesongen her med blant annet terminliste.

Vi minner om at det gjenstår enda en dag igjen på GATEBIL-festivalen. Programmet finner du HER.

Sjekk også ut bilder fra fredag HER.

Kvalifiseringsresultater på Vålersladden finnes HER.